Denizli Servergazi Devlet Hastanesi Kreşi tarafından yerli malı haftası etkinliği düzenlendi.  Etkinliğe İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Kamu Hastaneleri Başkanı Uz. Dr. İbrahim Emreoğlu, Servergazi Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. Alparslan Alsoy katıldı. 
Kreşte yürütülen çalışmalar hakkında Servergazi Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Alparslan Alsoy’dan bilgi alan İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk kreşteki öğrencilerle sohbet etti.

Çocuklarla sohbetinde yerli malı haftasının önemine vurgu yapan Öztürk, “Servergazi Devlet Hastanesi Kreşi 2 bin metrekare alan üzerine kurulmuş 3 katlı binada hizmet veren içerisinde çocukların her türlü gereksinimini karşılayabileceği güzel bir binamız olarak hizmet vermekte. Çalışan annelerimiz çocuklarını ne kadar güvenli bir yere bıraktıklarını bilirlerse işlerinde de huzurla çalışabilirler. Kreş bünyesinde şuanda 15 öğrencimiz bulunmaktadır. Kreşe dışarıdan da öğrenci alabilmekteyiz.

Bunun için kapasitemiz mevcuttur. Gelmek isteyen öğrencileri kreşimize bekliyoruz” dedi. 
Kreş öğretmenlerinden Sevtap Kılınçarslan da kreşte yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Kreşte 3,4 ve 5 yaş grubuna giren öğrencilere hizmet verdiklerini söyleyen Kılınçarslan, “Kreşimizde yemekhane, oyun odaları, uyku odaları bulunmaktadır. Jimnastik, İngilizce ve drama derslerimiz uzman hocalarımız tarafından verilmektedir. Kreşimiz eğitim ve oyun materyalleriyle Denizli’nin en güzel kreşlerinden biri olarak hizmet vermektedir” dedi.