Güneş, önemli bir D vitaminidir. D vitamini almak için genellikle güneşten yararlanırız ancak unutulmamalıdır ki cildin kendini güneşten koruma süresi minimum 5 maksimum ise 30 dakikadır. Bu sebeple uzun süre güneşe maruz kalmak ciltte çeşitli problemleri meydana getirir. Bu problemler genel olarak;

  • Leke
  • Ciltte ton farklılığı
  • Çizgi, kırışıklık gibi yaşlılık belirtileri

Bu problemlerin oluşmamasını için yaz kış farketmeksizin güneş kremi kullanmak gerekir. Güneş kremi tercih ederken ise cilt tipinizle uyumlu olmasına özen gösterin. Bu noktada Hamilton güneş koruyucu ürünlerini tercih edebilirsiniz. Akneye, lekeye eğilimli, hassas, normal veya yağlı her cilt tipi için farklı güneş kremi ürünlerini skalasında barındırır. O halde gelin birlikte bakalım…

Hamilton Sensitive Lotion SPF50+

Hassas ciltler için özel olarak geliştirilmiş güneş koruyucudur. 4 saat suya dayanıklı bir yapısı vardır. SPF50 içeriği sayesinde güneşin zararlı ışınlarına karşı cildi korumanızı sağlar. Özel formülü sayesinde ciltte yağlı bir his bırakmaz ve parfüm ve renklendirici içermez. 

Hamilton Active Family Lotion SPF50

Tüm aile bireyleri için geliştirilmiş güneş koruyucu losyondur. 3 yaş üzeri dahi kullanımına uygundur. SPF50 içeriği sayesinde cildi zararlı korur ve uzun süre nemlendirme sağlar. Yağsız formülü sayesinde ise hızlıca cilt tarafından emilir. Eğer siz de aile boyu kullanabileceğiniz güneş koruyucu arayışındaysanız bu ürün tam da size göre diyebiliriz.

Güneş Kremi Nasıl Kullanılır?

Güneş kremi kullanımı günlük veya tatil zamanlarında farklılık göstermektedir. Bu anlamda güneş koruyucuyu nerede kullanacağınızda son derece önem taşır. Eğer günlük yaşantınızda tercih edecekseniz temiz cilde nemlendiricinin üzerine eşit bir şekilde uygulayabilirsiniz.

Güneşin yoğun etkisinde kalacağınız tatil bölgelerinde ise suya veya tere maruz kalınan durumlarda her iki saatte bir güneş kreminizi tazelemenizi tavsiye ederiz.

Siz de güneş ürünlerini Dermokozmetika sitesinden inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, kapıda ödeme ve hediyeni sen seç özellikleriyle hemen sahip olabilirsiniz.