HABERDENİZLİ.COM

Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin Honaz İlçesi Haydar Mahallesi, Kuruçay Sokak'ta yaşayan 36 yaşındaki Soner Kızılırmak'tan (30.06.2017 Cuma) 5 günden beri haber alınamıyor.

Honaz İlçesi Haydar Mahallesi'nde yaşayan 36 yaşındaki Soner Kızılırmak sabah saat 11.00 sıralarında hamile eşini ertesi gün hastaneye götürmek için evden çıktı. Para çekmek için çıkan Kızılırmak'tan 5 gündür haber alınamıyor.

Kızılırmak'ın yakınları olayı şu şekilde anlattı, "Evden saat 11.00 sıralarında para çekmek için çıktı. 3 aylık hamile olan eşini ertesi gün kontrole götürecekti. Bakabileceğimiz heryeri didik didik aradık ve bulamadık. Kızılırmak'ın arkadaşlarıda kaybolan Kızılırmak'ı aramak için seferber olsada her hangi bir sonuca ulaşamadılar. Bizim çabalarımızla olmayınca olayı polis ekiplerine bildirdik ve polis ekipleride arama çalışmalarını başlattığını söyledi. Normal hiç bir yere haber vermeden gitmezdi, kesinlikle gideceği yeri söylerdi daha önce hiç böyle birşey yapmamıştı. Artık hayatta olup olmadığından şüphelenmeye başladık çok endişeleniyoruz." dedi.

Soner Kızılırmak'ın en son üzerinde olan kıyafetler ise şu şekilde, "Üzerinde kırmızı penye, kırmızı ayakkabı ve kot pantalon"