Denizli Büyükşehir Belediyesi, yol yapımlarına devam ediyor. Hallaçlar, Başkarcı Yolu’nda başlatılan sıcak asfalt çalışmasının tamamlandığını ve yeni haliyle bölgeye prestij kazandırdığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Bölge insanımızı tozdan çamurdan kurtarmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Hallaçlar, Başkarcı Yolu’nda başlatılan sıcak asfalt çalışmasını sona erdirdi. Kent giriş çıkışlarında yaptığı çalışmalar ile taktir toplayan ve Denizli'nin adeta çehresini değiştiren Denizli Büyükşehir Belediyesi kentin farklı bölgelerinde sürdürdüğü çalışmalarına da gece gündüz devam ediyor. Yolları daha modern, konforlu ve güvenli hale getirmek için yoğun bir şekilde çalışmalara devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Hallaçlar, Başkarcı Yolu’nda yaptığı asfalt, kaldırım ve refüj düzenlemesiyle adeta bölgenin çehresini değiştirdi. Çalışmalar kapsamında 1.100 metre uzunluğunda 25 metre genişliğinde bölünmüş yol asfaltlanırken Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, " Bölge insanımızı tozdan çamurdan kurtarmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Denizli'yi daha modern bir kent yapmak için çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Başkan Zolan, "Hallaçlar, Başkarcı Yolu’nda bir süre önce başlattığımız sıcak asfalt çalışmamız sona erdi. 1.100 metre uzunluğunda 25 metre genişliğinde bölünmüş yolun altına temel malzemesi döşenerek asfaltlama işlemi yapıldı. Asfaltlama çalışmalarımızın akabinde ekiplerimiz tarafından yol çizgileri de çekilerek çalışmalarımız bitti. Asfaltlama işleminin bitmesi ile birlikte Hallaçlar, Başkarcı sakinlerimiz daha modern ve kaliteli ulaşım imkanına kavuştu” dedi.

Çalışmalar Devam Edecek
Modern, konforlu ve güvenli yollar için çalışmaların aralıksız devam edeceğini kaydeden Başkan Zolan, " İhtiyaç duyulan, hizmet bekleyen yerleşim yerlerimizde yol ve kaldırım yenileme çalışmalarına devam edeceğiz.  Hava koşullarına ve yolların yapılarına göre uygun malzemeler kullanarak  ulaşımı sorunsuz hale getireceğiz. Vatandaşlarımıza toz ve çamurdan uzak sarsıntısız yollardan ulaşım imkanı sunmak istiyoruz" dedi.