Ak Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, gerçekleştirdiği fabrika ziyaretleri ile de çalışanlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
Ziyaret ettiği tüm ilçe ve mahallelerde olduğu gibi, fabrikalarda da yoğun bir ilgiyle karşılanan AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, kentin farklı bölgelerinde gerçekleştirdiği fabrika ziyaretlerinde 40 binden fazla kişiyle bir araya gelerek önemli bir rekora daha imza attı. 

AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’ın bugüne kadar yaptığı hizmetlerin, büyük projelerin yanı sıra güleryüzünden de çok etkilendiklerini belirten fabrika çalışanları, Zolan’la fotoğraf çekilebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Osman Zolan’ı sevgi gösterileriyle karşılayan çalışanlar, ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Fabrika çalışanları yapılan hizmetlerin ortada olduğunu ifade ederek, Denizli’nin parklarıyla, alt ve üst yapısıyla, köprülü kavşaklarıyla, yollarıyla 10 yıl önceki Denizli’den bambaşka bir hale geldiğini, Osman Zolan’a güvenlerinin tam olduğunu, Denizli’ye güzel bir şey yapılacaksa bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da ancak Osman Zolan tarafından yapılacağını söylediler. 
AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, yeni dönemde de güleryüzle tüm Denizli’ye gece gündüz hizmet edeceklerini, büyükşehirle birlikte hizmet gitmeyen yer kalmayacağını söyleyerek; “10 yıl önce şehrimizde köprülü kavşak yoktu, yaya üst geçidi yoktu, nefes alacak temiz havamız yoktu, kapalı spor salonları yoktu, pazar yerleri yoktu, içilecek temiz suyu yoktu, gidilecek parkı yoktu. Şükürler olsun ki hepsini Denizlimiz’e kazandırdık. Tüm bunları birlikte başardık. Sizlerle birlikte kol kola vererek Denizlimiz’i sizlere yakışır bir hale getirdik. Bu işin kahramanları da sizlersiniz. Kaybedilen o yıllar telafi edildi. Her yıl 10 yıllık iş yaptık. Sizlerden hep güç, hep destek alarak, durmadan, yorulmadan çabaladık. Ama daha yapılacak çok işimiz var. Denizli ile ilgili büyük hayallerimiz, büyük projelerimiz var. İnşallah önümüzdeki dönemde de Denizlimiz’de sizlerle birlikte hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz” dedi. 
Düzenlediği mitinglere ve ziyaretlere rekor katılımın yaşandığı AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’ın kendisine gösterilen yoğun ilgiden bir hayli memnun olduğu gözlenirken, Zolan, 30 Mart akşamı herkesi Delikliçınar Meydanı’nda zeybek oynamaya davet etti.