Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Denizli Uluslararası Ege Aşıklar Bayramı nedeniyle çeşitli illerden Denizli’ye gelen halk ozanları, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci’yi ziyaret etti. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Denizli Uluslararası Ege Aşıklar Bayramı, 20 Türkiye’den 6 Almanya’dan olmak üzere 26 halk ozanını bir araya getirdi. Denizli’ye gelen aşıklar, Denizlili Ozan Nihat eşliğinde Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci’yi ziyaret etti. 
Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, “İlimize gelmeniz bizleri mutlu etti. İki gün boyunca Aşıklar Bayramı etkinliği ile Denizli halkının güzel vakit geçireceğini düşünüyorum. Denizli Büyükşehir Belediyesi kültür, sanat faaliyetlerine sahip çıkmaya ve ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Alt yapı, üst yapı, yeşil alan, yol, su, köprü yapacaklar ama insanların kültür dünyasına, geçmişlerine ve geleceklerine de sahip çıkmak belediyelerin görevidir. Yeni neslin bizim çok önemsediğimiz bu aşıklık geleneğini anlamasını sağlıyoruz” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci'yi ziyaret eden heyet ziyarette kısa dörtlükler de okudu.