Halk Günü buluşmalarına olan ilgi her ay artarken Başkan Zolan, gün boyu ekibi ile hemşerilerinin istek, öneri ve dertlerini dinledi. Halk Günü'ne katılan vatandaşlar ise uygulamadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ağustos ve Eylül aylarının ardından üçüncü kez düzenlenen Halk Günü'nde vatandaşlarla buluştu. Büyükşehir Belediyesi girişinde hazırlanan platformda hemşerilerinin istek, öneri ve dertlerini tek tek dinleyerek çözüm için çalışan Başkan Zolan, tüm gün hemşerileri ile yine randevusuz şekilde görüştü. Başkan Zolan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Halk Günü buluşmalarına olan ilginin her ay arttığını belirterek, bundan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Bir sonraki toplantının daha kalabalık olmasını beklediğine işaret eden Başkan Zolan, "Vatandaşlarımız burada beklediği sürece bizde burada beklemeye devam edip herkesle tek tek görüşeceğiz" dedi. Vatandaşların buraya "randevusuz bir şekilde Başkan ile görüşeceğim" garantisi ve duygusuyla gelmesinin çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Zolan, "Diğer günlerde de vatandaşlarımızla bizim görüşmelerimiz devam ediyor. Yolda, sokakta, caddede, makama gelindiğinde de görüşülüyor ama bugün tamamen vatandaşımıza özel ve ben buradayım. Vatandaşımız, 'Başkanımız burada mı? Görüşebilecek miyim?' sorusu, kaygısı olmadan benimle görüşebiliyor." 

"Vatandaşlarımızı duymak bize de yön veriyor"

Halk Günü'nde hemşerilerini dinlemenin kendisini de çok mutlu ettiğine dikkati çeken Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Çünkü bizim de göremediğimiz noktalar olabilir. Vatandaşlarımızın talepleri varsa rahat bir şekilde bize iletmelerini talep ediyoruz. Onları duymak aslında bize de yön veriyor, eksikleri görebiliyoruz." Başkan Zolan, "Şükür iyi ki başlamışız, bu taleplerin artması Halk Günü'nün doğru bir iş olduğunu gösteriyor. İnşallah vatandaşlarımız geldiği sürece biz bu Halk Günü'nü her ayın ilk salı günü yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Bir teyzenin gelip biraz önce kendisine teşekkür ettiğini anlatan Başkan Zolan, "Bizim vatandaşlarımız nezaketlidir, işi hallolduğu zaman burada bir kaç saat teşekkür etmek için bekliyor. Öyle olduğu zaman da biz daha çok çalışmak ve iş yapmak istiyoruz. Bunlar bizi motive ediyor" dedi.

"Millete hizmet etmek için varız"

Başkan Zolan, konuşmasını şöyle tamamladı: "Sonuçta biz bu millete hizmet etmek için varız. Allah hepsinden razı olsun. Bizim nefesimiz vücutta olduğu sürece, hayatta olduğumuz sürece ve görevde olduğumuz sürece Halk Günümüz devam edecek. İnşallah hizmet etmeye devam edeceğiz." 

Vatandaşlar memnun

Halk Günü'ne katılarak Başkan Zolan ile görüşen Melahat Can, Halk Günü'nden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu uygulamayı başka yerlerde duymadım. Aslında daha önce Karabük'te yaşıyordum. Çok teşekkür ediyorum bizleri böyle ağırladıkları için. İnşallah devam eder ve isteklerimizi yerine getirirler."

Ahmet Çayırcı: "Çalışkan, dürüst ve iş yapan bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var. Hizmetkar bir insan. Sorunumuzu kendisine ilettik ve konunun takipçisi olacağına inanıyorum." 

Kamil Elitopuzlu: "Halk buluşmaları bizler için çok iyi oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız ile görüştüm. Görüşmemin faydalı olacağına inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."