Tüm gün vatandaşların randevusuz görüşebildiği Başkan Zolan, "Vatandaşımız belediyeye gelirken 'Acaba Başkan yerinde mi?' diye düşünmüyor.  'Acaba yoğun mudur, görüşebilir miyim?' diye kafası karışmıyor.  Halk Günü'ne gelen vatandaşımız 'Başkan bizi bekliyor' diye geliyor" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın vatandaşların istek, öneri ve sorunlarını dinlediği Halk Günü buluşmasının dördüncüsü düzenlendi. Denizli Büyükşehir Belediyesi girişindeki Halkla İlişkiler Bölümü'nde düzenlenen Halk Günü'ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Başkan Zolan, gün boyu hemşehrilerinin dertlerini dinledi. Başkan Zolan, burada yaptığı açıklamada, her ayın ilk salı günü olağanüstü bir şey olmadığı takdirde Halk Günü buluşmasını sürdüreceklerini söyledi. Başkan Zolan, "Gerçekten başladığımız günden itibaren görmediğimiz, fark etmediğimiz bir çok sıkıntıyı vatandaşımız ile yapmış olduğumuz görüşmelerde gördük. Vatandaşımız 'Başkan acaba var mıdır, yok mudur?' diye kaygı duymadan belediyemize gelerek taleplerini aktarabildiği bir gün düzenliyoruz. Şükürler olsun vatandaşlarımız da bize ilgi göstererek destek oluyor. Sorun ve taleplerini ileterek bize güven duyuyorlar" dedi. 

"Halkımız ile iç içe olmaya devam edeceğiz"
Vatandaşların isteklerini yerine getirme noktasında gayret gösterdiklerini vurgulayan Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Tabi ki her talebin yerine gelmesi mümkün olamıyor. Biz mümkün olabilecek olan talepleri yerine getirme noktasında çalışmalar yapıyoruz. Yerine getiremeyeceğimiz talepler olduğunda bunu gerekçesi ile birlikte vatandaşımıza sunuyoruz." Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bir Halk Günü buluşması daha yaşadıklarını anlatan Başkan Zolan, "Seçim sonrası ilk Halk Günümüz. Biz halkımız ile iç içe olmaya devam edeceğiz. Sonuçta biz halkımız ile her gün sokakta, caddede, köyde, ilçede, mahallede görüşüyoruz. Vatandaşımız belediyeye geldiğinde yerimde isem yine görüşüyoruz. O konuda sıkıntımız yok çünkü biz her günü vatandaşımız ile birlikte geçiriyoruz" diye konuştu. 

"Amacımız milletimize hizmet etmek"
Halk Günü'nün özelliğinin farklı olduğuna işaret eden Başkan Zolan, "Halk Günü'nde vatandaşımız belediyeye gelirken 'Acaba Başkan yerinde mi?' diye düşünmüyor.  'Acaba yoğun mudur, görüşebilir miyim?' diye kafası karışmıyor.  Halk Günü'ne gelen vatandaşımız 'Başkan bizi bekliyor' diye geliyor.  Kafalarında herhangi bir kaygı olmadan bize geliyorlar. Vatandaşımız bize ulaşmanın garantisini alarak geliyor" dedi. Başkan Zolan, "Halk Günlerini daha da zenginleştirerek, güzelleştirerek devam ettirme taraftarıyız. Çünkü bizim amacımız milletimize hizmet etmek. Biz vatandaşımızın derdine derman olmak istiyoruz. Amacımız, gayemiz bu. Halkımızın bakışı oldukça olumlu. Bize olumlu yansımalar geliyor" diye konuştu.

Halk Günü buluşmaları devam edecek
Halk Günü'ne gelen herkese teşekkür eden Başkan Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak çalışma arkadaşlarımız ile birlikte biz buradayız. Tüm birim başkanları ile burada halkımızın taleplerine cevap verme noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımız zaman kaybetmek yerine benim talimatım ile hemen hizmet alıyor. Bir çok vatandaşımız bir sonraki ay düzenlenen Halk Günü'nde teşekkür için buraya geliyor. Sorunları çözüp, dertlere derman olmayı, Denizlimize ve halkımıza güzel hizmetler yapmayı Allah bize nasip ediyor. Bu buluşmalarımız bundan sonraki aylarda da devam edecek" dedi.