Yılın ilk Halk Günü buluşmasında vatandaşların istek, öneri ve sorunlarını dinleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Yeni yılda da Halk Günlerimiz devam edecek" dedi. 

Geçen yıl Ağustos ayında başlatılan Halk Günü'nü yeni yılda da sürdüren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, altıncısı gerçekleştirilen buluşmada da vatandaşların istek, öneri ve dertlerini dinledi. Başkan Zolan, her buluşmada olduğu gibi Denizli Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Bölümü'nde tüm ekibiyle birlikte Halk Günü'ne katıldı. Yılın ilk Halk Günü buluşmasına vatandaşların ilgisi de yoğun oldu. Başkan Zolan, basın mensuplarına da kısa bir değerlendirme de bulundu. Yeni yılda da Halk Günü buluşmalarının devam edeceğini ifade eden Başkan Zolan, "Vatandaşlarımızın dileklerine ve isteklerine cevap vermeye devam ediyoruz. Yapabileceğimiz konuları vakit kaybetmeden, hemen harekete geçerek yerine getiriyoruz. Bazen de karşımıza şahsi ve hukuki olarak imkansız isteklerle gelen vatandaşlarımız da oluyor. Biz yine de vatandaşlarımızın isteklerine karşılık verme noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi. 

Halk Günü etkinliklerinde genel sekreter yardımcıları ve daire başkanları ile birlikte vatandaşların sorunlarını çözdüklerini dile getiren Başkan  Zolan, "Genel sekreter yardımcılarımız, daire başkanlarımızla birlikte vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Halk Günümüz 2016 yılında da yine belirlediğimiz çerçevede devam edecek. Bir insanımızın yüzünü güldürmek bizleri mutlu edecek. Bu anlayışla inşallah hizmetlerimizde sürecek. Vatandaşlarımız buraya mutlaka geldiklerinde 'Başkanımızla görüşeceğiz' diyerek geliyorlar. O rahatlığı sağlayabilmenin mutluluğunu yaşıyorum" dedi. 

"Halk Günü sürecek" 
Başkan Zolan, "Halk Günü'nde yorulmuyor musunuz?" sorusuna da, fiziki olarak yorulduğunu ancak vatandaşların mutluluğunun yorgunlunu unutturduğunu belirterek, "Buraya gelen 200 kişiyi dinlemek zor bir şey ama biz bu işe kendimizi vermişiz. Her gelenin burada kendisine göre sıkıntıları var. Tabi ki fiziki olarak yoruluyoruz ancak bir insanımızın yüzünün gülmesi o yorgunluğumuzu geçiriyor. Burada bir vatandaşımızın dahi sorunu çözülüyorsa bu bizim için mutluluk kaynağı oluyor. 200 kişi dinlemek kolay iş değil ancak biz bunu sürdürmeye devam edeceğiz. Yeter ki vatandaşımız mutlu olsun. Yeter ki vatandaşlarımız derlerine derman bulsunlar" diye konuştu.