Sabah saatlerinden itibaren tüm ekibiyle birlikte vatandaşları dinlemeye başlayan Başkan Zolan, hemşehrilerinin dertlerine çare olmaya çalıştı. Ağustos 2015'den itibaren her ayın ilk salı günü gerçekleştirdiği Halk Günü buluşmasında vatandaşların istek, öneri ve dertlerini dinleyen Başkan Osman Zolan, 9'ncu kez düzenlediği Halk Günü'nde hemşehrileriyle bir araya geldi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Bölümü'nde vatandaşları dinlemeye başlayan Başkan Zolan, Denizlililerin dertlerine çare olmaya çalıştı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Zolan, verdikleri sözü yerine getirdiklerini belirterek, halkla buluşmaya devam ettiklerini söyledi. Başkan Zolan, "Bugün 9. buluşmamızı gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın halk günlerine yoğun ilgisi devam ediyor. Onların taleplerini, dertlerini dinlemek, bizlere de görmediğimiz noktaları gösteriyor. Vatandaşlarımızın varsa önündeki engelleri kaldırmaya çalışıyoruz" dedi.


"Tüm randevular vatandaşlara" 

Halk günlerinde toplam 250-300 kişi ile görüştüğünü kaydeden Başkan Zolan, "Bu görüşmeler beni yorsa da her şeye razıyım. Çünkü bu buluşmalar vatandaşlarımızın sorunlarının çözülmesi noktasında bizlere fırsat sunuyor" diye konuştu. Sadece Halk günlerinde değil diğer günlerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ettiğine dikkati çeken Başkan Zolan, "Biz her zaman mahallelerde, sokaklarda, etkinliklerde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Ancak benimle görüşmek isteyen vatandaşlarımız Halk Günü'nde bana rahatlıkla ulaşabiliyor. Bu özel gün tüm randevularımız vatandaşlarımıza" dedi.

"Otoparklarla ilgili kamuya hizmet edeceğiz"

Halk Günü'nde otoparklarla ilgili gelen vatandaşların da olduğunu kaydeden Başkan Zolan, "Biliyorsunuz daha önce otopark ilan ettiğimiz alanlarımız bulunuyor. Onların da kamulaştırmalarını yapıyoruz. Bu kamulaştırmalarla ilgili gelen vatandaşlarımız arazilerin bedellerini öğreniyor. Onlara da bu konuda bilgi aktarıyoruz ve yol gösteriyoruz. Burada esas olan uzlaşmak. Otoparklarla ilgili kamuya hizmet edeceğiz. Arzu etmesek de, istemesek de vatandaşlarımızın arazilerini kamulaştırmak durumundayız" dedi. Başkan Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Merkezde yaşayan 600 binin üzerinde vatandaşımıza hizmet etmek adına bazı şeyler de yapmak gerekiyor. Kamulaştırdığımız alanlarda da vatandaşlarımızı mağdur etmeden bunu yapmak istiyoruz."