Denizli’de yerel seçimlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan CHP’nin Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, karakteristik özellikleri, samimi ve sıcak tavırlarıyla vatandaşlar tarafından ‘Halk Adamı’ olarak tanımlanıyor.

Vatandaşların kendisine taktığı bu yakıştırmaya sahip çıkan Vural, seçim çalışmalarını da bu sloganla gerçekleştiriyor. Denizlililerin Vural’a taktığı ‘Halk Adamı’ lakabı şimdi de şarkı oldu. Vural’ın kenti turlayan ve mahalle gezilerinde kullandığı seçim araçlarında çalınan seçim şarkısının sözlerinde, halk hareketi ve halk adamı vurgusu kullanılıyor.

Folklorik enstrümanların ağırlıkta olduğu seçim şarkısı, kadın ve erkek seslerinin bulunduğu bir koro tarafından seslendiriliyor. Marş gibi başlayan davullu, zurnalı şarkının nakaratında Halkın gücü, “Halk Adamı… Bu toprağın Öz Evladı İbrahim Vural” sözleri yer alıyor

Seçim şarkısı, seçim araçlarıyla halkın beğenisine sunulurken, ayrıca İbrahim Vural’a ait resmi faceebook ve twitter sayfalarıyla da sosyal medyada paylaşıldı. Vural’ın seçim şarkısına bunun yanı sıra  www.ibrahimvural.com .tr adresindeki basın odası bölümünden ulaşılabilir.

İŞTE O ŞARKININ SÖZLERİ

Pamukkale için çıktık biz yola.
Birlikte inandık güzel yarına.
İşçi, çiftçi, öğrenci, ev kadınıyla,
7’den 70’e indik alana.

Halkın Gücü, Halk Adamı, ilçemizin yarını
Bu toprağın öz evladı İbrahim Vural