Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, 45 kişilik bir ekip ile hal ziyareti gerçekleştirdi. Yeniyol’u karşılarında gören esnaflar, memnuniyetini dile getirdi. 

Seçim çalışmalarına dur durak bilmeden devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, güne Denizli Belediyesi Toptancı Hal tesislerine ziyaret yaparak başladı. 45 kişilik bir ekip ile hal esnafını ziyaret eden ve beklentilerini dinleyen Yeniyol, ardından 3. Sanayi sitesine giderek burada esnaflarla buluştu. Sabahın ilk ışıkları ile hale giden Yeniyol’u karşılarında gören esnaflar, hayırlı olsun temennisinde bulundu ve başkan seçildikten sonra da kendilerini her zaman aralarında görmek istediklerini dile getirdiler. 

Hal yönetimini de ziyaret eden Yeniyol ve ekibi, burada işleyiş ve esnafların durumları hakkında bilgiler aldı. Burada insanların sağlığının devamının sağlanmasının birincil kural olduğunu ifade eden Yeniyol, hal esnafının bu konuya duyarlı olduğunu söyledi. Pazaryeri projesinden bahseden Yeniyol, “Nasip olur da göreve seçilirsek, vatandaşlarımın yaşam standardını yükseltmek adına belediyecilik anlamında elimizden gelen ne ise yapacağız. Güneş enerjinin kullanılacağı daha modern pazaryerleri yapacağız” dedi. Yeniyol ile fotoğraf çektirme yarışına giren esnaflar, destek mesajı vermeyi de ihmal etmedi.