HABERDENİZLİ.COM

Denizli'de 27 Ağustos'ta kocası tarafından bıçaklanarak öldürülen Hafize Kurban'ın davası 11 Kasım günü Denizli Adliyesi'nde görülecek. Paü'lü Murat Engin de Hafize Kurban'ın zanlısının yargılanacağı davaya "Ölmek İstemiyoruz" isimli şarkı yaparak çağrı yaptı.

Şarkısında tacize, tecavüze, kadın cinayetlerine ve çocuk istismarına vurgu yapan Engin şarkının sonuna ise kadınlarsa söylettiği "Ölmek İstemiyoruz" cümlelerini ekledi. Hafize kurban'ın zanlasının yargılanacağı davayı Denizli Adliyesi'nde bizzat takip edeceğini belirtti. Denizli'de kadın örgütlerinin de davayı takip etmeye çağırdığını ve duyarlı herkesin 11 Kasım günü Denizli Adliyesi'ne çağıran Engin, yaptığı rap şarkı gibi can alıcı konularla ilgili çalışacağını belirtti. 

Engin "Türkiye'de kadın cinayeti, çocuk istismarı, taciz, tecavüz hatsafhaya ulaşmış durumda. bu duruma hep birlikte dur dememiz lazım. Denizli'deki tüm duyarlı arkadaşları dava günü Denizli Adliyesi'nde görmek isterim. Hafize Kurban bizim ablamızdı, kardeşimizdi. Katilinin en ağır cezayı alması için mücadele etmeye devam ediyoruz." dedi.

Kaynak: Aynahaber