HABERDENİZLİ.COM

Millet İttifakı Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar bugün Sarayköy gezisindeydi. Esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunan Bahtiyar, Millet İttifakı Sarayköy Belediye Başkan Adayı Cengiz Demirci’nin seçim ofisi açılışında ise vatandaşlara raylı sistem müjdesi verdi.

3. ETAP SARAYKÖY BAĞBAŞI ARASINDA OLACAK
Seçimlerin ardından Denizli’nin vizyonuna yakışır şekilde ulaşım planlarının uygulamaya koyulacağını ifade eden Bahtiyar, “Sürekli gelişen şehrimiz Denizli’mize yakışan vizyonlarla hazırlanan ulaşım planlarını seçimin hemen akabinde hayata geçireceğiz. Ulaşım Master Planları ile bugünün de geleceğin de ulaşımını planlarken, toplu ulaşımı çağımıza yakışır şekilde hafif raylı sistemler üzerinden yeniden şekillendireceğiz” dedi.

Bahtiyar açılışta gerçekleştirdiği konuşmasında raylı sistemlerle Denizli’yi birbirine bağlayacaklarını belirterek “Raylı sistem çalışmamızın 3. Etabı ise Sarayköy ve Bağbaşı arasında olacak. Genişleyen üretim alanlarımızı bu raylı sistemlerle birbirine bağlayacağız” dedi.

BORÇLAR DEĞİL REFAH SEVİYESİ ARTACAK
Üreten Denizli Modeli ile Denizli’nin Dünya Markası olacağını belirten Bahtiyar, “Sarayköy Türkiye’nin en bereketli ovalarından birisidir. Bu güzel ovanın güzel insanlarına kulak vererek, onların önceliklerini göz önüne alarak 1 Nisan’dan itibaren projelerimizi hayata geçirmeye başlayacağız. ÜRETEN DENİZLİ MODELİ’mizle birlikte üretimde patlama yaşanacak ve 1Nisan’dan sonra Denizli’nin borçları değil, refah seviyesi artacak” dedi.

MİLLET İTTİFAKI YEKVÜCUT
Millet ittifakı Sarayköy’de yekvücut şov yaptı. İttifak bileşenleri Millet İttifakı’nın Sarayköy Belediye Başkan Adayı Cengiz Demirci’nin seçim ofisinin açılışında bir araya geldi. Coşkulu bir kalabalıkla gerçekleştirilen açılışta konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, “Ben Sarayköy’ün bir evladı olarak, Sarayköy’de Cengiz Demirci’yi, Büyükşehirde de Ümit Bahtiyar’ı 31 Mart’ta Belediye Başkanı yapacağımıza inanıyorum. 3 yıldır kışın çamur yazın toz olan Sarayköy’de yolu asfaltlamak kimseyi kurtarmayacak” dedi.

Açılışta konuşma yapan İYİ Parti İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt ise “Millet İttifakı 31 Mart’ta Sarayköy başta olmak üzere Denizli’mizde birçok belediye başkanlığını ve Büyükşehir Belediye Başkanlığını alacaktır” dedi.

Sarayköy’de Millet İttifakı’nın seçimi büyük farkla kazanacağını dile getiren İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ise “Mart’ın sonu bahar, seçimin sonu BAHTİYAR olacak” dedi.

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar Sarayköy’de bugüne kadar yapılamayan hizmetlere atıfta bulunarak, “Bugüne kadar yapılmayan hizmetler Cengiz Demirci ve Ümit Bahtiyar yönetiminde hızla tamamlanacak” dedi.

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan gerçekleştirdiği konuşmasında hep birlikte çalışma vurgusu yaparak, “Hep birlikte çalışarak bu seçimlerden zaferle çıkacağımıza inanıyorum” dedi.