Haberdenizli.com

2014 senesinde Kaçak Gelinler dizisi ile ekranlara merhaba diyen ve sonrasında, O hayat benim, Şeref Meselesi, Kertenkele, Yeniden doğuş ve son olarak Yeni Gelin dizisinde rol alan ve yine dizi çekimi için Denizli’ye gelen güzel oyuncu Ece İrtem, yamaç paraşütü ile yaptığı atlayış sonrası zor anlar yaşadı.

Güzel Oyuncu Denizli’de Ölümden Döndü

Alınan bilgiye göre, Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nin, Kervansaray Mahallesi, Bağbaşı Yaylası'nda, Teleferiklerin bulunduğu noktadan Pilot M.Y. ile birlikte yamaç paraşütü atlayışı yapan güzel oyuncu havada seyrederken aniden çıkan rüzgar sonrası düşme tehlikesi yaşadı.

Atlayış yaptıktan dakikalar sonra havanın aniden bozulması ve rüzgarın çıkması ile birlikte zor anlar yaşayan güzel oyuncu pilotun tecrübesini konuşturması sonucu rüzgarlı alandan çıkarak Askeriyeye ait yasak bölgeye zorunlu iniş yaptı.

Eğlence için yapılan masumane atlayış sert rüzgarın çıkışı ile birlikte adrenalin dolu dakikaların yaşanmasına sebep oldu. Yere sağ salim ve yara almadan inen pilot ve güzel oyuncu bir süre şoku atamadı. Askerlerin yardımı ile kendine gelen güzel oyuncu daha sonra olay yerine gelen Polisler tarafından alınarak kaldığı otele götürüldü.

Korku dolu atlayış sonrası kimsenin yaralanmaması çekime gelen ekip dahil herkesin rahat bir nefes almasını sağladı.

Kaynak:mericulukus.tv