Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, verdiği iftar yemeğiyle belediye çalışanlarını ve ailelerini bir araya getirdi. 
Ramazan ayı süresince her akşam Pamukkale’nin farklı bir mahallesinde iftara katılan, ardından da kentin bir başka noktasında vatandaşlarla sohbet toplantılarında bir araya gelen Başkan Gürlesin, bu kez de belediye personellerine ve ailelerine yönelik iftar yemeği verdi. Böylece büyük Pamukkale Belediyesi ailesi ilk kez bir araya gelmiş oldu. Yemeğe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile çok sayıda personel, aileleriyle birlikte katıldı.
Başkan Gürlesin, 470 kişinin katılacağı yönünde talep geldiğini ancak 600 kişilik bir program hazırlandığını kaydederek, "Yemeğimize katılım oldukça fazlaydı. Ben gösterdiğiniz bu ilgiden dolayı sizlere çok teşekkür ederim. Bu arada bizleri onurlandıran Başkanımız Osman Zolan’a da davetimizi katıldığı için teşekkür ediyorum.Bu vesileyle yaklaşan Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Allah Ramazan ayı boyunca tuttuğunuz oruçları, yaptığınız ibadetleri kabul etsin’ dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da, Pamukkale Belediyesi çalışanlarıyla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ramazan ayı rahmet ve bereket ayıdır. Bu rahmet ve bereket ayında sizlerle birlikteyiz. Allah birliğimizi, dirliğimiz bozmasın. Yanı başımızdaki katliamları görüyorsunuz. Bu vesileyle Ramazan ayında yaptınız ibadetlerin, tuttuğunuz oruçların kabullerin en güzeliyle kabul olmasını temenni ediyorum. Ramazan Bayramınızı da en kalbi duygularımla tebrik ediyorum" dedi.
Bu arada yemek sonrası Başkan Zolan ve Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi’nden emekli olan 2 personele plaket takdim etti.