Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geçtiğimiz gün Korucuk Mahallesi’ni ziyaret etmişti.  Vatandaşın Denizli’yi Pamukkale’ye bağlayan karayolu üzerindeki yol çalışmalarında karşılaşılan aksaklıkların giderilmesi taleplerini Gürlesin, 2 gün içinde olgunlaştırarak mahalleye bir ziyarette daha bulundu. 

Başkan Gürlesin, 68 mahalleye sürdürdüğü ziyaretlerinin bu haftaki bölümünde Korucuk Mahallesi’ndeydi. Başkan Gürlesin’e Başkan Yardımcıları Veli Demir, Selim Arkan, Fahrettin Göksu ve Abdullah Sevinçli de eşlik etti.
Burada, mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Gürlesin, vatandaşların belediyeden beklentilerini de dinledi. Buna göre, mahalle sakinlerinin ortak isteği, Denizli’yi Pamukkale’ye bağlayan karayolu üzerindeki yol çalışmalarında karşılaşılan aksaklıkların giderilmesi oldu. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, karayolunun belediye kontrolünde olmadığını ancak vatandaş isteklerinin de giderilmesi için ilgililerle temasa geçeceklerini belirterek, ‘Karayolu ya da bir başka kurum bu işi yapar diye biz kenarda bekleyemeyiz. Çözüm için ne yapılması gerekiyorsa elimizi taşın altına sokacağız. En kısa sürede yetkililerle tekrar mahalleye geleceğiz ve karayolunda neler yapılabilir tespit edeceğiz’ diyerek mahalleden ayrılmıştı. 

“Mahalleye 2. Ziyaret”
Başkan Gürlesin, konuyla ilgili hızlı bir çalışma yaparak  2 gün bile geçmeden konuyla ilgili  mahalleyi tekrar ziyaret etti.  Mahalle sakinleri, Denizli-Pamukkale karayolunda, yetkililerle inceleme yapan Başkan Gürlesin’i görünce çok sevindi. 
Gürlesin, “Bizim tek derdimiz var oda milletimize daha fazla hizmet sunabilmek, verdiğimiz sözlerden daha fazlasını yerine getirebilmektir. O gün buradan ayrıldıktan sonra karayolları yetkilileriyle görüştüm ve bugün için yolda inceleme yapmak üzere karar verdik. Okullar açılmadan önce bu bölge ulaşımla ilgili bir sıkıntının yaşanmasını istemiyoruz. İnşallah buradaki beklentileri kısa sürede karşılarız. Gerek mahalle sakinlerimize, gerekse karayolları yetkililerine gösterdikleri ilgi için teşekkür ederim” dedi.