Başkan Gürlesin, Denizli İşitme Engelliler Derneği’nin talebi üzerine sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetlerini kayıt altına alarak daha geniş kitlelere ulaşmalarını sağlayacak tam donanımlı profesyonel bir kamerayı ziyaretinde derneğe hediye etti. 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, engellilere yönelik toplumsal ve bireysel birçok çalışmayı hayata geçirdi, bu konuda projeler üzerinde de çalışmaya devam ediyor. Engellilere yönelik pozitif ayrımcılık ilkesinde ilerleyen Başkan Gürlesin, işitme engelli vatandaşlarında yüzünü güldürdü. 
Geçtiğimiz aylarda Pamukkale Belediye Meclisi üyesi de olan Denizli İşitme Engelliler Derneği Başkanı İbrahim Çelebioğlu ve dernek üyesi işitme engelliler, daha fazla engelli vatandaşa ve geniş kitlelere ulaşmalarını sağlayacak bir kamerayı Başkan Gürlesin’den talep etti. 
Talebe sıcak bakan Başkan Gürlesin, sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetlerini kayıt altına alarak daha geniş kitlelere ulaşmalarını sağlayacak tam donanımlı profesyonel bir kamerayı alarak derneği ziyaret etti. Ziyarette Başkan Gürlesin’e Pamukkale Belediye Meclis Üyeleri Adnan Kaya, Alpaslan Albay ve Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı’da eşlik etti. Denizli İşitme Engelliler Derneği Başkanı İbrahim Çelebioğlu ve dernek üyelerinin karşıladığı Başkan Gürlesin, profesyonel kamerayı derneğe hediye etti. 

“BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR İSTEKTİ”

Denizli İşitme Engelliler Derneği Başkanı İbrahim Çelebioğlu, Başkan Hüseyin Gürlesin’e teşekür ederek, “İşitme engeliler olarak üyelerimize, işitme engelli kardeşlerimize ve topluma ulaşmak anlamında kamera büyük bir ihtiyaçtı. Etkinliklerimizi kayıt altına alarak cd ortamında  ve sosyal medyada Başkanımız Hüseyin Gürlesin’in desteğiyle daha geniş kitlelere ulaşacağız. Tekrar çok teşekkür ediyorum” dedi.

“ENGELLİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Pamukkale İlçesi’nde engelleri kaldırmak noktasında ne varsa yapmaya azami gayret gösterdiklerini belirten Başkan Gürlesin ise  şunları söyledi; “Pamukkale Belediye Meclisi üyesi de olan İbrahim Çelebioğlu ile birlikte çalışmaktan onur duyuyoruz. Bir işitme engelli olarak karar mekanizmasının içinde yer alarak, engelli kardeşlerimizin temsilcisi olarak görev yapıyor. Bu da bizlere de engellilere yönelik olarak çalışmalarımıza da çok olumlu olarak yansıyor. Biz engelli vatandaşlarımız noktasında pozitif ayrımcılık yapıyoruz.  Engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştıracak projeler belediyenin öncelikleri arasında yer alıyor. Bireysel anlamda ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımıza da ulaşıp, sorunlarını çözmek için çalışıyoruz. Biz engelli olan vatandaşlarımızın engellerini ortadan kaldırmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Denizli İşitme Engelliler Derneğimizin bizden etkinliklerini görüntü olarak kayıt altına alarak daha geniş kitlelere ulaşmalarını sağlayacak bir kamera talepleri oldu. Bizde seve seve yardımcı olacağımızı söyledik. İşitme Engelliler Derneğimize profesyonel ve tam donanımlı bir kamera aldık. Bugünde bu kameramızı derneğimize faaliyetlerinde kullanmaları için hediye ettik. Hayırlı olmasını diliyoruz. Engelli kardeşlerimizin her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum” dedi.