Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri’nde Pamukkale Belediyesi Meclis üyeliği için başvurup seçilen ve seçilemeyenler ile AK Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı yönetimine yemek verdi.
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'in ev sahipliğindeki Nort Point Otel’deki yemeğe, Başkan Yardımcıları Veli Demir, Fahrettin Göksu, Abdullah Sevinçli ve Selim Arkan, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı ile çok sayıda seçilen ve seçilemeyen meclis üyeleri katıldı. Yemeğin ardından ise toplantı düzenlendi. Toplantıda, Pamukkale Belediyesi’nin kurulduğu gündem bu güne yapılan çalışmalar anlatıldı. Toplantıda ayrıca, 2019 yılına kadar Pamukkale’ye kazandırılacak projeler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. 

YATIRIM ATAĞINDAYIZ
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, daveti kabul edip gelen herkese teşekkür ederek sözlerine başladı. Göreve başlanıldığından bugüne geçen süre içerisinde birçok yatırımın şehre kazandırıldığını kaydeden Başkan Gürlesin, şöyle dedi:
‘Hedefimiz 68 mahallemizin tamamında eser bırakmaktır. Göreve başladığımız günden bugüne neredeyse her mahallede en az 1 eserimiz var. 1 yıl içinde birkaç eserimizi mahallelerimizde göreceğiz. 5 yılın sonunda ise verilen sözlerden daha fazlasını yapmış olacağız. Amacımız milletimize hizmet etmektir. Geçen süreç içinde bizimle eş değer belediyeler arasında en çok iş yapan belediye olarak ilk sırada yer alıyoruz. Bunu açık ara fark olacak şekilde sürdüreceğiz. Kısa süre önce bütçemiz meclisten geçti. Bütçemizi, yatırım bütçesi olarak hazırladık. İnşallah bir yılın sonunda bütçemizin büyük bir bölümünü gerçekleştiğini ve yatırımın bunda önemli bir kısmını oluşturduğunu göreceğiz.’
Belediyede başarılı olmak için 3 konunu çok önemli olduğunu dikkat çeken Başkan Gürlesin, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: ‘Bunlardan birincisi imardır. İmarı iyi yönetirseniz başarının saç ayaklarından birini yapmışsınız demektir. Diğeri ise zabıtamızın yaptığı iştir. Diğer bir önemli kriter de algı yönetimidir. Belediyenin yaptığı işleri halka anlatabilmek başarının saç ayaklarından bir diğerini oluşturur. Yaptıklarınızı halka anlatabiliyor ve olumlu algı oluşturuyorsanız başarı yolunda ilerliyorsunuz demektir. Tabi önemli olan bizim yaptıklarımızın vatandaşlarımız nezdinde nasıl algılandığıdır. Bazen yoğunluktan işin içinde olarak eksikliklerimizi göremiyor olabiliriz. Bu nedenle sizlerden, Pamukkale Belediyesi olarak nasıl göründüğümüzün değerlendirmesini istiyoruz’ dedi.
Daha sonra katılımcılar da görüş ve önerilerini aktardı.
Ardından belediyenin Nisan 2014’den bugüne şehre kazandırdığı yatırımlar slayt olarak katılımcılara gösterildi.