Seçim çalışmalarını dur durak bilmeden sürdüren AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin, hafta sonu piknik yapan vatandaşlardan, kermes ziyaretine oradan da taziyeye kadar uzanan yoğun bir programla geçirdi. 

Gittiği her yerde coşku içerisinde karşılanan ve vatandaşların sevgisini daha şimdiden kazanan AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hafta sonu programını yine dolu geçiren Gürlesin’i, Belediye Meclis Üyesi adayları, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı ve teşkilat mensupları da yalnız bırakmadı. 

Programına ilk olarak havanın güzel olmasıyla birlikte piknik alanlarını dolduran binlerce vatandaşla başlayan Gürlesin, Çamlık’a adeta çıkarma yaptı. Gürlesin, Çamlık parkında piknik yapan vatandaşları ziyaret ederek, bunun gibi yeşil alan ve piknik alanlarının sayılarını artıracaklarını belirtti. Piknik yapan vatandaşların sıcak ve samimi bir şekilde karşıladığı Gürlesin, halkla çıktıkları bu yolda hizmet destanları yazacaklarını dile getirdi. 

Çamlık’ta piknik yapan vatandaşların ardından Kınıklı’da bulunan Vatan TalebeYurdu’na geçen Gürlesin,burada düzenlenen kermesi ziyaret etti.Kermese katılan vatandaşlarla ve kermes görevlileriyle sohbet eden Gürlesin, Pamukkale’de yapacakları projelerden bahsetti. Denizli’nin son 10 yılda geldiği konumun ciddi bir değeri olduğunu söyleyen Gürlesin daha sonra kermese gelen vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.
 
Gürlesin, kermes ziyaretinin ardından, 87 yaşındaki babası Mehmet Kaykal’ı kaybeden AK Parti Pamukkale İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Şimşek’e taziye ziyaretinde bulundu. Acılı aileye başsağlığı dileyen Gürlesin, daha sonra Zeytinköy’de düzenlenen mitinge katıldı.