Başkan Gürlesin, sivil toplum kuruluşlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerini MÜSİAD’la sürdürdü. MÜSİAD’ın her hafta düzenlediği yönetim kurulu toplantısının bu haftaki konuğu Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin oldu.
Toplantıya, Başkan Gürlesin ve MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin’in yanı sıra çok sayıda dernek üyesi işadamı da katıldı. 
Dernek Başkanı Biltekin, MÜSİAD’ın faaliyetleri ve son dönemde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek, ‘Derneğimiz, kamu kurum ve kuruluşları ile diğer sivil toplum kuruluşlarıyla uyum içinde çalışmaktadır. Ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için önemli bir görevi üstlenmektedir. Bu noktada Denizli’de de önemli bir konumda bulunmaktayız’ dedi.

PAMUKKALE’Yİ ANLATTI
Pamukkale Belediye Başkanı Gürlesin ise belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Belediyenin, asfalt, yol, üst yapı, temizlik gibi görevlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel alanda da önemli yol aldığını ifade eden Başkan Gürlesin, şöyle dedi:
‘Pamukkale ilçemiz hepimizin gözbebeğidir. Denizli’nin büyükşehir olmasından sonra, Pamukkale ilçemizin belediyecilik hizmetleri görevi, halkımızın teveccühüyle bize verildi. Bizler de, gözbebeğimiz Pamukkale ilçemiz için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıp verilen görevi layıkıyla yerine getiriyoruz. Eğitimden, sağlık hizmetlerine kadar birçok konuda çeşitli kurumlarla işbirliği haline desteklerimiz oluyor. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla da işbirliği halinde farklı projeler yürütüyor. MÜSİAD’la da her türlü işbirliğine açığız. Gelecek öneri ve görüşlerde birlikte çalışmaya hazırız. Bu konuda üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız’ dedi.
Daha sonra dernek üyesi işadamları soru cevap kısmında Başkan Gürlesin’e sorular sordu. Başkan Gürlesin de sorulara tüm içtenliğiyle cevap verdi. 
MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin, toplantının sonunda Başkan Gürlesin’e desteklerinden dolayı plaket takdim etti.