Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'e Başkan Yardımcıları Veli Demir, Fahrettin Göksu, Selim Arkan, Abdullah Sevinçli ve Türkay Gözlükaya ile Fen İşleri, Park Bahçeler, Zabıta gibi ilgili daire müdürleri eşlik etti. Kervansaray ve Zümrüt mahallelerindeki eksikliklerin tespiti ve giderilmesi için ekip, uzun bir mesai yaptı.
Başkan Gürlesin’e Kervansaray Mahalle Muhtarı Döne Tuna ile Kervansaray Mahalle Muhtarı Recep Aksoy'da mahallelerindeki eksiklikler hakkında bilgi verdi, isteklerini iletti.
Başkan Gürlesin, incelemenin ardından değerlendirme yaparak,  sözlerini şöyle sürdürdü, "Biz milleti yönetmeye değil, milletin hizmetkarı olmaya geldik. Kervansaray ve Zümrüt’te olduğu gibi tüm mahallelerimizde vatandaşlarımızın ayağına gideceğiz ve yerinde görüşleri, önerileri alacağız. Hemen orada iletilenleri ve sorunları yerinde inceleyeceğiz. Onun için buradayız. Başkan yardımcısı arkadaşlarım ve daire müdürlerimizle 68 mahallemizi tek tek dolaşıyoruz. Bu arada bizlere eşlik eden muhtarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.