Başkan Gürlesin, Başkan Yardımcısı Fahretin Göksu ile birlikte Aktepe Mahallesi’nde bulunan Pakize Suzan Özkardeş İlk Okulu’nda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Başkan Gürlesin ve beraberindekileri Okul Müdürü Nabi Uzun karşıladı. Aktepe Mahalle Muhtarı Şengül Şahiner de Başkan Gürlesin’e eşlik etti.
Her sınıfı tek tek dolaşan Başkan Gürlesin, burada öğrencilere karne dağıttı. Başkan Gürlesin, öğrencilerden karnelerindeki gibi gelecekte başarılı olmasını isteyerek, “Sizler bizim aydınlık yarınlarımızsınız. Gelecekte her biriniz çok başarılı olarak ülke yönetiminde söz sahibi olacaksınız. Bu sebeple sizlerin başarılı olması için eğitim bizim işimiz demeyip elimizden gelen desteği vermek istiyoruz. Çok çalışın ki hayallerinizi gerçeğe dönüştürün” dedi.
Çocuklar ise gelecekte başarılı olmak için Başkan Gürlesin amcalarına söz verdi. Daha sonra okulun anaokulu bölümüne geçildi. Burada minkler de yarıyıl heyecanı yaşadı. Minkler için hazırlanan pastalar kesilerek çocuklara ikram edildi. Başkan Gürlesin, minik öğrencilerden öğretmenleri ile anne ve babalarının sözünü dinlemelerini tembih etti.  Pamukkale İlçesi’ndeki karne heyecanı diğer okullarda da devam etti.