AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin, eşi Derya Gürlesin ile birlikte ziyaret ettiği Huzurevi sakinlerinden bol bol hayır duası aldı. Gürlesin, “Artık sizler kapıyı gözleyenlerden olmayacaksınız. Bende sizlerin bir evladıyım” dedi. 

Gittiği her yerde vatandaşların hayır dualarını alan ve ilgi odağı olan AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin, yoğun programı arasında Huzurevi sakinlerini unutmadı. Eşi Derya Gürlesin ile birlikte Huzurevi sakinlerini ziyaret eden Gürlesin, burada yaşayan yaşlı yüreklere adeta umut oldu. Yaşlılarla birlikte tek tek yakından ilgilenen Gürlesin, “Sizlerin ziyaretlerinize daha sık geleceğiz. Artık sizler kapıyı gözleyenlerden olmayacaksınız. Bende sizlerin bir evladıyım” diyerek Huzurevi sakinlerinin adeta yüreklerine dokundu. 
Gürlesin’in bu samimi yaklaşımı karşısında duygulanan Huzurevi sakinleri, Gürlesin’le birlikte fotoğraf çektirip hayır duasında bulundular. 
Öte yandan yakında Umre’ye gideceğini ve Gürlesin için kutsal topraklarda dua edeceğini söyleyen Aysel Tezel’in elini öpen Hüseyin Gürlesin, “Kutsal topraklara bizlerden de yürek dolusu selamlar götürün. İnşallah sağ salim Denizli’ye döndüğünüzde yeniden sizleri ziyaret edip bol bol sohbet edeceğiz” dedi.