Sabanoğlu Grill’de gerçekleştirilen etkinliğe Pamukkale Kaymakam Vekili Şükrü Görücü, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Veli Demir, Abdullah Sevinçli, Türkay Gözlükaya ve 68 mahallenin muhtarı katıldı. 

Muhtarlara karanfil vererek 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayan Başkan Gürlesin, “Muhtarlarımız demokrasimizin temel taşıdır. Hem Cumhurbaşkanlığımız hem de Başbakanlığımız bu değerli müessesenin önemini vurgulamak ihtiyaçlarına dikkat çekmek için böylesi önemli bir gün düzenledi. Muhtarlar seçilerek göreve geldikleri andan itibaren mahallelerde halkla devlet kurumları ve belediyeler arasında köprü olurlar. Bu nedenle muhtarlarımız bizim için çok önemlidir. İlçede muhtarlarımızla el ele uyum içerisinde çalışmaktayız. Çok önemli bir görevi ifa eden muhtarlarımızın günlerini en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi. 



MÜJDELERİNİ AÇIKLADI

Başkan Hüseyin Gürlesin, etkinlikte muhtarlara yönelik hazırladıkları 2 müjdeyi de şu sözlerle açıkladı, “Mahalle muhtarlarımız görev sahamızda yakın çalışma arkadaşlarımız. Geçtiğimiz yıl yoğun tempoda çalışan muhtarlarımızı moral motivasyonlarını artırmak amacıyla eşleriyle birlikte Çanakkale’ye göndermiştik. Şimdi ise Muhtarlarımızı Bolu-Abant gezisine yine eşleriyle birlikte göndereceğiz. Güzel bir gezi programı olacağını düşünüyorum. İnşallah memnun kalacaklar. Ayrıca ilçemizde tüm muhtarlık binalarına mobese kameraları koyacağız. Bu çalışmamızlagüvenlik anlamında yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçeceğiz.”



YATIRIMLARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

İlçede 68 mahallede üst yapıdan parklara, ilçenin ihtiyaç duyduğu dev yatırımlara kadar önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Başkan Gürlesin, “Göreve geldiğimiz günden bugüne yaptığımız planlamalar doğrultusunda ilçemizin ihtiyaçlarını karşılayacak, vatandaşlara en iyi hizmeti sunacak yatırımlarımız aralıksız sürüyor. Üst yapıdan parklara, sosyal belediyecilikten ihtiyaç duyulan her alanda hizmet etmeye, yatırım yapmaya devam ediyoruz. Pamukkale İlçemizin, 68 mahallemizin ihtiyaçları noktasında, halkımızın mutluluğu, sağlığı ve huzurunu sağlamak anlamında bu yıliçin açıkladığımız 16 dev vizyon projemizde önemli bir noktaya geldik.Pamukkale Belediyesi olarak Dokuzkavaklar Semt Hastanemizin inşaatını başlattık. Bölgemize hitap edecek olan bu yatırımın tamamlanması ile sağlık ihtiyacı noktasında önemli bir hizmet ilçemizde başlamış olacak. Aktepe mahallemizde Yeni Nesil Kapalı Pazaryeri yatırımı için yine önümüzdeki günlerde temelini atacağız. Bağbaşı’nda sadece bizim değil Denizli için de büyük öneme sahip olan Bağbaşı Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi projemize imza atacağız. Bu proje ile kentin en iddialı yatırımını gerçekleştireceğiz.Amacımız halkımıza en iyi hizmeti ulaştırmak” dedi.