Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Ramazan ayında da yoğun tempoda çalışmaya devam ediyor. Pamukkale İlçesi’nin 68 mahallesinde üst yapıdan spor alanlarına, parklardan çevre düzenlemelerine kadar birçok çalışmayı Başkan Gürlesin, yerinde inceliyor. Neredeyse her gün mahallelerde olan Başkan Gürlesin’in, bugünkü programı da oldukça yoğundu. İlk durağı Cumhuriyet Mahallesi olan Başkan Gürlesin, burada yapımına başlanan üst yapı çalışmalarını inceledi. Sonrasında Hürriyet Mahallesi’nde gençleri spora yönlendirmek, spor alanı kazandırmak amacıyla Zehra-Nihat Moralıoğlu Ortaokulu bahçesinde yapımını tamamlanan halı sahayı gezdi. Başkan Gürlesin sonrasında ise üst yapısı tamamlanan ve yeni bir çehre kazandırılan Kayıhan Mahallesi’nde planlanan yeni çalışmaları yerinde değerlendirdi. Aktepe Mahallesine geçen Başkan Gürlesin, burada vatandaşlarla buluştu, mübarek Ramazan ayının rahmet ve bereket getirmesini diledi. Toki konutları çevresinde talep edilen istekleri yerinde tespit ederek, çalışmaların talimatını verdi. 

IRLIGANLI’YA SPOR KOMPLEKSİ 

Pamukkale Belediyesi’nin gençleri spora yönlendirmek için 20 mahalleye halı saha yapımı projesi kapsamında Irlıganlı Mahallesi’ne de halı saha yapılacak. Konuyla ilgili olarak Irlıganlı Mahallesi’ne giden Başkan Gürlesin, halı sahanın yapılacağı Irlıganlı Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesinde incelemelerde bulundu. Hem öğrencilerin hem de Irlıganlı halkının kullanıma sunulacak halı sahanın yanında Başkan Gürlesin, yeterli olan olması nedeniyle bir tenis kortu yapılması da talimatını verdi. Böylelikle çevre düzenlemesiyle birlikte Irlıganlı’ya bir halı saha kompleksi kazandırılmış olacak. 

“PAMUKKALE İÇİN DURMAK YOK”

Çalışmaların eksiksiz ve kısa zamanda bitirilerek halkın hizmetine sunulması ve sahada planlanan projelerin hayata geçmesi noktasında yerinde değerlendirme yapmak için dur durak bilmeden çalıştıklarını belirten Başkan Gürlesin, “Tek amacımız modern bir Pamukkale İlçesi. Merkezden en uç noktaya kadar yeşil alanlardan üst yapıya, park alanlarından spor alanlarına kadar her türlü ihtiyacın giderildiği bir ilçe. Bu hedefimiz doğrultusunda durmaksızın çalışıyoruz. Her gün sahaya inerek Pamukkale Belediyesi olarak yaptığımız çalışmaları yerinde görüyor, kısa zamanda ve eksiksiz bitmesi, halkın hizmetine sunulması için çalışıyoruz. İlçemizde üst yapı hamlemiz, çevre düzenlemelerimiz, parklarımızı bir bir tamamladığımızda ve sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal aktivitelerin yapılacağı dev projelerimiz hayata geçtiğinde o modern fotoğraf ortaya çıkacak. Dönemimizde bu çalışmalarımızı inşallah tamamlayacağız” dedi.