Haberlerin internet ortamında yayınlanmasıyla insanların haberlere erişe bilirliği yüksek miktarda artmıştır. Bu da bilinçli ve çevresinden haberdar olan bireylerin oluşmasında önemli katkı yaratmıştır. Bursa haber sitesi internet haberciliği yapan popüler sitelerden bir tanesidir. Sitenin popüler olmasının en önemli nedenleri kaliteli ve özgün haberler yapmalarıdır.

                Bursa Gündem tarafsız ve özet biçimde deneyimli yazarlarıyla sitelerine eklemişler. Haberlerin sadece uzun yazılardan ibaret olmadığını göstermek için özet biçimde haberleri yayınlayarak internet haberciliğinde yeni bir bakış açısı kazandırmışlar. Haberlerini bol bol görsellerle süsleyerek okuyucuya bilgi verirken aynı anda görsel bir şölende sunmalarıyla haberlerin okunaklığını bariz şekilde arttırmışlar.

                Bursa haber sitesi haberlerini kategorize şekilde okuyucularına sunuyor. Bu şekilde okuyucu hangi alanla ilgileniyorsa o alanda ki haberlere bakmak isterse hızlı biçimde haberlere ulaşmış oluyor. Bu kategorilerden bazıları şu şekilde anlatılabilir:

                Teknoloji kategorisinde son teknolojik gelişmeleri haberlerine taşıyorlar. Teknolojinin çok hızlı biçimde değişmesiyle bazen teknolojinin gerisinde kalabiliriz bu kategorideki haberleri takip ederek bu geride kalmayı daha da azaltabiliriz. Son çıkan ürünlerin nasıl kullanabileceğimizde onların bilinmeyen önlerine kadar birçok yönlü haberler yine bu kategori altından ulaşabiliriz.

                Dünya kategorisinde Dünya geneli haberleri merak eden okuyucularının meraklarını gideriyorlar. Dünya da olan biten spordan siyasete her türlü konuda ki haberlere bu kategori altındaki haberlerden ulaşmak mümkün.

                Spor kategorisinde futbola öncelik verilmiş olsa da pek çok spor müsabakaları haberlerine ulaşmak mümkün. Spor müsabakalarının öncesinde yaşanılan olaylar, müsabaka sırasında yaşanılan olaylar ve müsabaka sonrasını haber yazıları aracılığıyla siz değerli okuyucularına sunuyor. Bursa haberi yapmasıyla ünlü olan site tabi ki Bursaspor’u unutmayıp takıma ek bir öncelik tanıyor. Takımın daha iyi yerlere gelmesi için bu konuda bol bol haber yapan site haberlerinde demoralize edecek cümlelerden uzak durmasıyla verdiği değer ve önemi belli ediyor.

                Magazin kategorisinde magazin dünyasında yaşanılan son gelişmeleri en hızlı biçimde magazin severlerle buluşturuyor. Ünlülerin bilinmeyen yanlarını en özgün biçimde okuyucusuna sunan site magazin haberleri yapan pek çok siteden daha popüler hale gelmiş. Son trend kıyafetlere yine bu kategori altında ki haberlerden ulaşabilirsiniz.

https://www.bursagundem.com