HABERDENİZLİ.COM

İstikrarlı büyümesini sürdüren Baklavacı Güllüoğlu, bugün resmi açılış gerçekleştirdi.  Düzenlenen törene Denizli Valisi Hasan Karahan, TMSF Adına Yönetim Kurulu Başkanı Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, Şirketin Ortaklarından Aygün Özen, Kubilay Sulak, Hüseyin Kaya, Genel Müdür Abdullah Ercan ve çok sayıda davetli katıldı.

Törenin açılışında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Göç, “Ocak ayından bu yana şirket yönetiminde görevliyiz. O günden bu yana şirketin kar oranını yüzde 20-30 düzeyinde arttırdık. Yeni şubeler açarak ülke ekonomisine katkılar koyuyoruz. Bugün Denizli’de 69. Mağazamızı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Vali Hasan Karahan ise, “ Faruk Güllüoğlu markasını bugün Denizli’mize kazandıran başta Hasan Göç ve şirketin ortaklarına çok teşekkür ediyorum. Türkiye genelinde bilinen bu markanın büyüyerek ülke ekonomisine katkı koyması bizleri sevindiriyor. Yeni mağazanın hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokol üyelerinin kurdela kesmesiyle açılış gerçekleşti. Daha sonra misafirler mağazayı gezerek birbrinden farklı ürünleri inceledi.

Mağazada tatlı ürünlerinin yanı sıra kahvaltı ve yemek hizmetleri de verilecek.