MARDİN (CİHAN)- AK Parti Mardin milletvekili adayı Muammer Güler, "Benim için iki önemli konu var. Mardin Ovaları ve Mardin kültürü. Bu iki konuyla ilgili çığlın projelerimiz hazır." dedi.
Güler, kentin çeşitli yerlerinde açtığı seçim bürolarında akşam toplantılarına başladı. Her gün binlerce kişinin ziyaret ettiği Güler, "Mardin benim en büyük sevdamdır. Mardin’in sosyal, kültürel, ekonomik ve spor altyapılarının bütün eksikliklerini giderecek, Mardin’e büyük projelerimizle önemli hizmetler gerçekleştireceğiz." dedi. Mardin Yeni Şehir’de açılan seçim bürosundaki toplantıda binlere hemşehrisine hitap eden Muammer Güler vatandaşlara birlik ve beraberlik çağrısı yaparak gücü bölmemelerini boş vaatlere kanmamalarını istedi. Güler, "Türkiye’de sağlanan istikrar ve güven ortamının sürmesi, ekonomik büyümenin ve gelişmenin devamlılığı, çılgın projelerin gerçekleştirilmesi, dünya ülkeleri arasında sağlanan güçlü itibarın devamlılığı ve sizlerin, çocuklarımızın mutlu geleceği için 12 Haziran önemli bir gün. Mardinli kardeşlerimin boş vaatlere, yalan dolan dolu sözlere, gücü bölmeye yönelik çalışmalara itibar etmeyeceğini biliyorum. Mardin AK Parti’nin en büyük kalelerinden birisidir. Mardin ülkemizde siyasette belirleyici kentlerimizin başında gelmektedir. Bağımsızların ve muhalefetin sizlere hizmet getirme, hizmet verme gibi bir şansı yoktur. Hizmeti yapanda getirende devlettir. Sizlerin yetki ve temsilinizi aldıktan sonra ben ve kadrom Mardin ve Mardinlilerin hizmetkârı olacağız. Önümüzde yapacağımız büyük işler var. Mardin’in altyapı sorunlarını çözmek, kalenin turizme kazandırılmasını sağlamak, kentsel dönüşüm projesinin tamamlanması, Mardin ovalarının suya kavuşturulması, yeni istihdam alanlarının yaratılması ve işsizliğin çözümü için mega projeler hazırladık. Mardin bizimle birlikte çılgın projelerle tanışacak ve sorunları çok kısa bir süre içerisinde çözülecek." dedi.

"MARDİN OVALARI TÜRKİYE’Yİ VE DÜNYAYI BESLEYECEK"
Mardin’in birçok ile göre önemli artılara sahip olduğunu ifade eden Güler, "39 yıl boyunca kamunun en önemli en prestijli makamlarında görev aldım. Son 19 yıl Türkiye’nin en büyük illerinde valilik görevi yaptım. Bir şehrin neye ihtiyacı olduğunu, bir şehir için önceliklerin ne olduğunu biliyorum. Mardin Ovalarıyla ülkemizi ve dünyayı besleyecek hale gelecektir. GAP projesinin Mardin ayağının tamamlanmasıyla sulama artacak ve modern tarıma geçilerek bir yılda birkaç ürün birden alınacaktır. Mardin üretecek, Mardin’in ekonomisi büyüyecek. Benim için iki önemli konu var. Mardin ovaları ve Mardin kültürü. Bu iki konuyla ilgili çığlın projelerimiz hazır. Yeter ki 12 Haziran’da Ak Parti’ye evet diyerek bizleri güçlü bir temsil yetkisiyle TBMM çatısı altına gönderin. Hizmet güçle gelir, hizmet iktidarla gelir. Mardin sanayisi, Mardin ekonomisi güçlü bir iktidarla güç kazanır, sorunlar güçlü iktidarlarla çözüme kavuşur. Bu bereketli topraklar hepimizin ortak malı ve bu topraklar üzerinde önemli bir potansiyel var. Bizlerin görevi bu potansiyeli ekonomiye artı değer olarak kazandırarak insanlarımızın ekonomik alanda güçlü olmasını sağlamak." şeklinde konuştu
CİHAN