Grup Model, izleyenleri kendine hayran bıraktı. Delikliçınar Meydanı’nda gerçekleşen konserde, 7’den 70’e binlerce kişi, kısa sürede meydanı doldurdu. Gün boyu belediyenin çocuklara yönelik düzenlediği çeşitli etkinliklere katılan vatandaşlar, Grup Model konseriyle de coştu.
   Grup Model’den önce ise O Ses Türkiye’de yarışan Denizlili yarışmacısı Buse Fulya Yılmaz, sahne alarak birbirinden güzel eserler seslendirdi. Binlerce kişi hep bir ağızdan tempo tutarak Buse’ye eşlik etti.
   Gecede, Grup Model’in sahneye çıkmasıyla coşku doruğa ulaştı. Grup Model, birbirinden güzel şarkılarıyla hayranlarının gönlünde taht kurdu. Bazı izleyenler, şarkılara eşlik ederken bazıları da cep telefonuyla konsere katılamayan arkadaşlarına şarkıları dinletti. Grup Model, gerek dansları, gerek sesi ve gerekse gitarıyla müthiş bir performans sergileyerek unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.
   Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak konser sonrası sahneye çıkarak izleyenlere seslendi. Başkan Zolan, tüm çocukların 23 Nisan Bayramı’nı kutladığını belirterek, belediyenin etkinlikleriyle baharın daha da güzel geçmeye devam ettiğini söyledi. Daha sonra Başkan Zolan, Grup Model’e çiçek sundu.
   GrupModel, yaklaşık 3 saat süren konserle izleyenlere unutulmaz bir konser gecesi yaşattı. Konserinde gördüğü kalabalıktan duyduğu memnuniyetini dile getiren grup üyeleri hayranlarıyla da fotoğraf çektirdi.
   Konser sonrası havai fişek gösterisi ise görülmeye değerdi.