TEKİRDAĞ (CİHAN)- Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü binasında düzenlenen törende, Gönüllü İtfaiyecilik Oluşumu kapsamında 72 gönüllü itfaiye eri sertifikasını aldı.

Tekirdağ İtfaiye Müdürlüğü binasında gerçeşleştirilen sertifika törenine, Belediye Başkanı Adem Dalgıç'ın yanısıra, Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Kılıç, Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu, Meclis üyeleri Hasan Önbey ile Mürsel Özcan katıldı.
Tekirdağ'ın, her geçen gün geliştiğini anlatan Belediye Başkanı Adem Dalgıç, “Yakın bir zamanda büyükşehir olacağız. Böylece büyükşehir olabilmenin kriterlerini de oluşturmuş bulunuyoruz. Bundan sonra projelerimiz ardı ardına devam edecek. Tekirdağ'da yaşamaktan sevinç duyacağız, eğitime de büyük önem veriyoruz. Tekirdağlıların da her konuda bilgi sahibi olarak nerede nasıl davranması gerektiğini bilmelerini istiyoruz. Bundan sonra da bu tip eğitim programlarımız devam edecek.“ dedi.

Daha sonra yaklaşık 3 ay süren eğitimleri başarıyla tamamlayan Takder, Mey Güvenlik, Endüstri Meslek Lisesi, Tuğlacılar Lisesi ve Cihan Haber Ajansı muhabiri olmak üzere, 72 gönüllü itfaiyeciye sertifikaları yetkililer tarafından verildi.
CİHAN