Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kadir Gecesi'nde Muratdede Mahallesi'nde oldukları için mutlu olduklarını belirten, zolan "İnşallah kardeşliğimiz, dostluğumuz ve omuz omuza yürüyüşümüz ahrete kadar sürsün" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından ramazan boyunca düzenlenen iftar sofrası Muratdede Mahallesi'nde kuruldu. İftar öncesi alana eşi Berrin Zolan ile birlikte gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, mahalle halkıyla tek tek selamlaştı, vatandaşların ramazanını ve Kadir Gecesi'ni tebrik etti. Ezanın okunması ile binlerce vatandaş kurulan iftar sofrasında orucunu açtı. Yapılan duanın ardından mahalle halkına hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kadir Gecesi'nde bir araya  geldiklerini belirterek, "Artık ramazanın sonuna geldik. Allah tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul etsin" dedi. Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Zulüm altında inleyen kardeşlerimiz için dua edelim. Tüm insanlık için dua edelim. Yarınımız bu günden daha güzel olsun. İnşallah kardeşliğimiz, dostluğumuz ve omuz omuza yürüyüşümüz ahrete kadar sürsün." 
Bu ramazan içimizin huzur dolduğu bir ramazan oldu. Herkese teşekkür ederim Muratdede bizim için önemli mahallelerimizden biri. diye konuştu.  Konuşmaların ardından Başkan Zolan, vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.