"Denizlimiz daha da ileriye gidecek"

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından her gün farklı bir mahallede kurulan iftar sofrasının durağı Kayıhan Mahallesi'ndeki kapalı pazaryeri oldu. Ramazan ayının bereket, huzur ve sevincinin paylaşıldığı iftar programına eşi Berrin Zolan ile birlikte katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşlarla tek tek selamlaşarak ramazanlarını tebrik etti. Denizlilileri bu mübarek günde aynı sofrada buluşturduğu için Başkan Osman Zolan'a teşekkür eden Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık'ın yaptığı duanın ardından hep birlikte oruçlar açıldı. İftarın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Zolan, “Burada Kayıhan, Hürriyet ve Asmalıevler Mahallemizdeki vatandaşlarımızla aynı sofrada buluştuk. İftarımızı yaptık. Allah'ım kabul eylesin. İnşallah bu güzelliklerimiz devam eder, birlik ve beraberlik içinde hizmetlerimizi sürdürürüz" diye konuştu.

"Kayıhan Kapalı Pazaryeri en güzel eserlerden biri"

İftarın düzenlendiği Kayıhan Kapalı Pazaryeri'nin özel bir yer olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, "Burası yaptığımız en güzel eserlerden bir tanesi. Yaklaşık 6 ay önce üzerini kapladığımız panellerle burada elektrik üretir  hale geldik. Bilgi Evi ve Kurs Merkezlerimizin elektrik ihtiyacını buradan karşılamaya başladık. Kapasite çok yüksek olmasa da yenilenebilir enerji anlamında çocuklarımıza gösterebileceğimiz çok güzel bir proje oldu. Bu tür yatırımlara devam edeceğiz. Burası bir ilk oldu" dedi.

"Denizli daha da ileriye gidecek"

Denizli Büyükşehir Belediyesinin yaptığı ilk kapalı yüzme havuzunun da Kayıhan'da hizmet verdiğini anlatan Başkan Zolan, "Şimdi İncilipınar yüzme havuzumu devreye giriyor. Kapalı yüzme havuzu projelerimiz devam ediyor. Yüzme tüm vücut kaslarını çalıştıran çok faydalı bir spor branşı. Tesislerimizi yaptıkça spor yapan insanımızın da sayısı artacak. İnsanlarımız mutlu ve sağlıklı olacak. Denizlimiz daha da ileriye gidecek inşallah" diye konuştu.