HABERDENİZLİ.COM

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale gelen mahalle iftarlarına iki mahalle ev sahipliği yaptı. İlbade ve Mehmet Akif Ersoy mahallelerinde kurulan iftar sofralarında binlerce vatandaş bir araya geldi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kurulan iftar sofrasına katılarak vatandaşların Ramazan’ını tebrik etti. Her iki mahallede de vatandaşlara hitap eden Başkan Zolan, “Birlikte aynı sofrada yer almanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. İki mahallede kurulan gönül sofralarında vatandaşlar dualar eşliğinde oruçlarını açtı.

‘Vatandaşlarımızın ilgisi bizi mutlu ediyor’

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “İlbade ve Mehmet Akif Ersoy mahallelerindeki vatandaşlarımızla birlikte aynı iftar sofrasında buluştuk. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisinden dolayı da oldukça mutluyuz. Her gittiğimiz mahallede gönül sofrasında binlerce vatandaşımızla buluşuyoruz. İftar sayımızı günde ikiye çıkardık. Daha çok mahalleye gitmek ve daha fazla vatandaşımızla bir araya gelmek istiyoruz. Ramazan ayı gayet güzel geçiyor. Kadir Gecesi’ne ve Ramazan Bayramı’na da sayılı günler kaldı. İnşallah bu güzellikleri de hep birlikte yaşarız” dedi.

‘İlbade Mahallesi’nde üst yapıya başlayacağız’

Alt yapısı tamamlanan İlbade Mahallesi’nde kısa sürede üst yapı çalışmalarına başlayacaklarını söylen Başkan Osman Zolan, “İlbade mahallemizde alt yapılar tamamlandı. Üst yapı çalışmalarına da kısa bir zaman içerisinde başlayacağız. Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Merkezefendi Belediyesi’nin yapmış olduğu protokol çerçevesinde üst yapı çalışmalarımız başlıyor. Eskiye dair hiçbir şey bırakmadan yeni bir üst yapı yapacağız. Denizli’ye bu güzellikleri kazandırarak, sorunları çözerek yolumuza devam ediyoruz” dedi.