Denizli’de referandum kesin olmayan rakamlara göre sonuçlandı. Denizli’de sandıkların %99’u açıklandı. Bu sonuçlara göre Denizli’de yüzde 55 Hayır derden yüzde 45 Evet oyu kullanıldı. Ak Parti Denizli Milletvekili Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “gönül isterdi ki bu şenliğe biz de katılalım.” Dedi.

Referandum sonuçlarının büyük bölümünün netleşmesinin ardından Ak Parti Denizli il Teşkilatında bir açıklama yapıldı. Açıklamaya Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Ak Parti kurmayları katıldı. Burada konuşan Zeybekci, “Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihinde en önemli halk oylamalarından birini hemen bitirmek üzereyiz. Genel itibariyle baktığımızda Türk milleti bu aziz millet bugüne kadarki başına dert olan bütün hastalıklardan kurtulma aşamasında bir irade beyan etti. Bu irade beyanı da net ve açık bir şekilde oyunun rengini belli etti. Ülkemize hayırlı olsun.” Dedi.

Bakan Zeybekci, Denizli’de alınan sonucun yüzde 45’lerde olduğunu belirtti. Zeybekci, “Denizli’den hayır çıktı. Gönlümüz isterdi ki Türkiye’nin şenliğine Denizli olarak biz de katılalım.” dedi.