Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın 2012 yılında başlattığı, Denizli’de de Vali Abdülkadir Demir’in eşi Nurtaç Demir’in başkanlığında yürütülen Gönül Elçileri projesinin ikinci ayağı olan Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi tanıtıldı. 
Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Vali Abdülkadir Demir’in eşi Nurtaç Demir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa İlik, Denizli Belediyesi Kent Konseyi Genel Sekreteri Esma Toksoy, Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Gülnur Oymak ve Kent Konseyi üyeleri katıldı.
Denizli’nin yapılan her projede büyük mesafe katettiğini ifade eden Vali Abdülkadir Demir’in eşi Nurtaç Demir, "Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nde görev alan arkadaşlarımızı yürekten kutluyorum. Oldukça başarılı ve önemli çalışmalara imza atıyorlar.Gönül Elçisi projemize bizler başlamadan onlar başlamış ve oldukça başarılı bir yol katetmişler.Bizim Gönül Elçileri projemizin startını geçen yıl verdik.Proje ilde gerçekleştirdiğimiz tanıtım toplantımızın ardından daha sonra ilçelerimizde devam etti.Ardından gönüllü sivil toplum örgütlerimizin katılımını ve desteğini sağlamak adına tanıtımlarımız devam etti.Gönül Elçileri projemizin ilk ayağı Koruyucu Aile Projesi idi. Bu projemiz ile büyük bir aşama kaydedildi" dedi.
Denizli’de çalışmanın oldukça başarılı bir şekilde yürütüldüğünü belirten Nurtaç Demir, "Bu kapsamda yeni okuma yazma öğrenen, ortaokul ya da ilkokul diploması olan kadınlarımızı açık meslek liselerine kayıt etmek ve toplum nazarında saygın bir yer ve değer kazandırmayı amaçlıyoruz" dedi.