AK Parti Denizli Milletvekili, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Kâtip Üyesi Şahin Tin ikinci sanayide esnaflarla biraraya geldi. Sanayici ve esnaf kimliğiyle de bilinen Milletvekili Şahin Tin, esnaflara Türkiye’nin büyümesi ve ilerlemesinde KOBİ’lerin ilerlemesi ve büyümesinin büyük katkısı olduğunu söyledi.

Milletvekili Şahin Tin, AK Parti hükümetleri olarak ekonomik ve siyasi istikrarı sağlamak adına, iş ve yatırım ortamını iyileştirme gayretinde olduklarını, demokratik işleyiş ve hukuk sistemi ile yapısal reformların da her geçen gün geliştirildiğine dikkat çekti. Şahin Tin; “İkinci sanayi esnafımızın yıllardan beri hangi şartlarda emek verdiğini çok iyi bilen bir kardeşinizim. 1 Kasım seçiminden hemen önce yine bu bölgede sizlerle birarayageldik ve sohbet ettik. Sizler taleplerinizi söylediniz bizlerde sizlerin taleplerine cevap olacak nitelikte sizlere vaatlerimizi anlattık. Allaha şükür ki seçimlerden daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen birçok önemli düzenlemeyi TBMM de acilen gerçekleştirdik. Sizlere verdiğimiz sözleri belli bir plan çerçevesinde hayata geçiriyoruz. Yapılan düzenlemeleri mutlaka yakından takip ediyorsunuz. Ancak şunları öncelikle belirtmeliyim ki, esnaflarımız, KOBİ’lerimiz bizim için çok kıymetli. KOBİ’ler bu toplumun yaşam damarlarından en önemlisini teşkil ediyor. KOBİ’ler ülkemizin ekonomik gücünün en önemli kolunu oluşturuyor. Bu nedenle öncelikli düzenlemelerimizin içinde KOBİ’lere ve sanayi bölgelerinde emek yoğun sektörlerde üretim gerçekleştiren, işçi çalıştıran ve çalışan kardeşlerimize yönelik oldu. Bizler bu düzenlemelerin yeterli olmadığını biliyoruz. Ancak yapısal düzenlemeleri sırasıyla hayata geçirmeye esnafımızın beklentilerine cevap bulmaya devam edeceğiz” dedi. 

Milletimizin Gücünü Kimse Kıramaz

Çalışma barışının ayakta durabilmesi için demokrasinin kesintiye uğramadan sürdürülmesinin gerekliliğine işaret eden Milletvekili Şahin Tin, “Çalışma barışının devam edebilmesi için mutlaka demokrasinin kesintiye uğramadan sürdürülmesi gerekiyor. Bu anlamda ülkemize yönelik tehditler elbette çalışma barışına zarar verici unsurlar olarak değerlendirilir. Lakin biz AK Parti olarak bu milletin üstün vatan sevgisi ve bayrak aşkıyla büyüyen demokrasinin kesintiye uğramadan ilerlemesini sağlama konusunda kararlılığımızı sürdüreceğiz. Bizim gücümüzü kırmak, çalışma azmimizi sekteye uğratmak isteyenlere karşı her zaman karşı tavrımız ve duruşumuz bellidir. Sosyal barışımızın ve devletimizin ilerleme sürecinin önüne hendek kazanlar ve barikat kuranlar kazdıkları hendeklere kendileri düşecekler. Kimsenin ülkemizdeki demokratik düzeni zehirlemesine asla müsaade etmeyeceğiz. Bu niyetle gayret içinde olanlar beyhude bir çabanın içindedir ve kesinlikle emellerine ulaşamayacaklar. Yüzü provokatörlere dönük olanlar değil yüzü millete dönük olanlar bu topraklarda kazanmaya devam edecek. Milletimiz bugüne kadar hiçbir hain mihrapla birlikte yol yürüyene fırsat vermedi ve vermeyecek” dedi.