LeventOfis; girişimcilere, start-up’lara, yeni iş kuracaklara, bireysel ya da ekiple çalışan şirketler ve kurumsal firmalara hizmet veren paylaşımlı ofis alanı olarak Levent bölgesinde 3 senedir hizmet vermektedir. Hizmet kapsamında hazır ofis, sanal ofis ve toplantı odası yer alan LeventOfis; Levent ve 4.Levent’te yer alan 2 farklı lokasyonu ile 1000’den fazla müşteriyi ağırlamıştır.

Sanal ofis hizmetinde itibarlı bir yasal adresin öneminin şirketlere katkısının farkında olan LeventOfis, İstanbul’un en prestijli iş bölgesi Levent’i merkez olarak seçmiştir. Sanal ofis hizmeti temel olarak şirketlerin açılışını sağlamak için sunulan yasal adres hizmetidir. Yasal adres hizmeti ile birlikte firmalara daha çok operasyonel anlamda maliyet çıkaran sekreterya, müşteri görüşmeleri için kullanılan toplantı odası, kargo karşılanması vb. hizmetleri de kapsamaktadır.

Herşey tek bir faturaya dahil sistem ile sunulan hazır ofislerde; ekip arkadaşlarınız ile birlikte çalışabileceğiniz verimli alan yaratmayı amaçlayan LeventOfis, tüm ihtiyaçlarınıza da çözüm üretmektedir. Sabah kahvaltı servisi, sınırsız internet kullanımı, toplantı odalarından faydalanma, sınırsız sıcak içecek ve öğle sonrası atıştırmalıkları ile yoğun iş gününüz bile keyifle sona erecektir. LeventOfis’ten alacağınız tüm bu hizmetlere aylık kira bedeli harici ek hiçbir ücret ödemezsiniz.

Toplantı odası hizmetiyle kurumsal firmalara ev sahipliği yapan LeventOfis, ihtiyacınız olan tüm teknik ekipmanı ve donanımı size sunar. Projeksyion, flipchart, yazı tahtası, ses sistemi vb., ikram, sıcak içecek, lounge alanı kullanımı gibi toplantınız boyunca ihtiyacınız olan her şey LeentOfis’in güleryüzlü personeli tarafından karşılanacaktır.

Metro ve ulaşım ağlarına yakın konumu, Kanyon, Özdilekpark, Sapphiere AVM gibi ünlü alışveriş merkezlerine yakın oluşu ile Hazır Ofis, siz müşterilerine en iyi şekilde hizmet vermeyi sürdürmektedir.

Paylaşımlı Ofis Alanı Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

  • Ulaşım kolaylığı gününüzü trafikte geçirmemek için önemlidir.
  • Prestijli bir bölgede yer alması sizi daha kurumsal bir firma yapar.
  • Modern bir çalışma ortamı sunması müşteri görüşmelerinde artı kazandırır.
  • Fiyat ile hizmet orantısı uyumlu olmalıdır.
  • Verdiği ekstra hizmetler ve kalitelerine dikkat edilmelidir.