Gezici Vezne uygulamasıyla, özellikle PTT ve tahsilat veznelerinin bulunmadığı yerlerde fatura ödemede büyük kolaylık sağlandı.
   Gezici Vezne Aracı’nın bugünkü durağı belediyeye sonradan bağlanan yerleşim birimleri oldu. Araçtan yapılan anonslarla vatandaşların belediyeye yapacakları ödemelerini gezici veznede ödeyebilecekleri duyuruldu. Fatura ödemek için belediyeye kadar gelmek zorunda kalan mahalle sakinleri ise uygulamadan son derece memnun. Belediyenin uygulamasından duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, daha önce fatura ödemek için zaman kaybettiklerini, uzak yerlere gitmek zorunda kaldıklarını söyledi.
   Her iki gezici tahsilat aracının da programı önceden belirlenerek bir gün öncesi mahalle sakinlerine duyuruluyor. Buna göre 1 nolu gezici tahsilat aracı 22 Kasım’da sabahtan akşama kadar Karşıyaka Mahallesi’nde, 23 Kasım’da ise sabah Hisar’da öğeden sonra ise Yenişehir’de olacak. 2 nolu gezici vezne aracı ise 22 ve 23 Kasım’da Meska’da olacak.
   Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan yaptığı açıklamada, sistemin başarıyla uygulandığını kaydederek, ‘Gezici araçlarımız belediyeye bağlanan mahallelerde ve bazı yerleşim birimlerinde başarılı oldu. Bu yerleşim birimlerimizde PTT ya da fatura ödeme merkezimiz yok. Bu nedenle araçlarımız bu bölgelerde düzenli olarak dolaşarak hizmet veriyor. Böylece insanlarımıza bir alışkanlık kazandırıyoruz. Sistemin başarılı olmasından sonra uygulamayı genele yaydık. Artık belediyeye yada fatura ödeme merkezlerine gelemeyen vatandaşlarımız, gezici vezne araçlarımızla ödemlerini kolaylıkla yorulmadan, zaman kaybı olmadan yapabiliyor’ dedi.