Denizli Belediyesi vergi, su faturası ve çevre temizlik gibi belediyeye yapılacak her türlü fatura ödemeleri için hizmete geçirdiği 2 adet gezici vezne ile aylık plan çerçevesinde belirlenen mahallelere giderek vatandaşlara büyük kolaylıklar sağlıyor. 
Denizli Belediyesi tarafından 3 yıl önce başlatılan 'Gezici Vezne' uygulaması ile özellikle PTT ve tahsilat veznelerinin bulunmadığı mahallelerde vatandaşlara fatura ödemelerinde büyük kolaylık sağlanıyor. Daha önce fatura ödemek için belediyeye gitmek zorunda kalan vatandaşlar ise uygulamadan son derece memnun. 
Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ünal, 2010 yılında uygulamaya geçirilen Gezici Vezne projesinin beğeni topladığını belirterek, "İki Gezici Vezne PTT ve ödeme noktası olmayan Aktepe, Karşıyaka, Yenişehir, Karakurt, Dokuzkavaklar, Hisar, Korucuk, Şirinköy, Güzelköy, Bozburun, Goncalı, Kadılar, Karakova, Saruhan, Meska ve Üçler mahallelerinde hizmet veriyor. 2013 yılı çalışma raporumuza göre 10 aylık süreçte 2 veznemiz tarafından 32 bin adet tahsilat makbuzu kesilmiştir. Halkımızın daha iyi şartlarda hizmet alabilmesi için Denizli Belediyesi olarak çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz" dedi.