Taksitle ev veya araba almaya karar verdiyseniz hemen bütçe hesaplamanızı yaparak aylık ne kadar tasarruf yapabileceğinize kulak kabartın. Gerçek Evim size taksitle mal edindiren tasarruf finans şirketlerinden biridir. Yeni Tasarruf Finans yasası ile güvenceye alınan tasarruf finans sektöründen kolay ve hızlı ve taksitle ev ve araba sahibi olmak için önerilerimize kulak verin.

Diyet yaptığınızda, sık sık yapmanız söylenen şeylerden biri kalori saymaktır. Bu süreç, yemek yeme konusunda aşırıya kaçıp kalmadığınızı bilmenizi sağlar ve bu süreç, yaptığınız şeye daha fazla dikkat ettiğiniz için kendinizi şımartmanız olasılığını azaltır. Aynı temel dayanak, harcamaları izlemek için de geçerlidir. Paranızın nereye gittiğini bilmiyorsanız, farkında bile olmadan küçük alımlara ayda birkaç yüz Türk lirası harcayabilirsiniz. Ancak harcamalarınızı takip ederseniz, sorunlu alanlar bulabilirsiniz. Ve harcamaları bir yere yazmanız gerekirse, satın alma işlemini dikkatlice düşünmeniz daha olasıdır.

Harcamalarınızı en az 30 ila 60 gün boyunca takip etmek, genellikle bir bütçe oluşturmanın ilk adımıdır, çünkü size nerede kesmeniz gerektiğine dair bir fikir verir. Ancak, paranızın üstesinden gelmeye çalışıyorsanız, harcamaları sürekli olarak izlemek de iyi bir fikir olabilir. Bir defterde, bir hesap tablosunda veya bir uygulamada satın aldığınız her şeyi kendinize yazarak, her satın alma işlemini daha fazla düşünecek ve akılsızca harcamak yerine bilinçli bir şekilde harcayacaksınız. Ve taksitle araba ve ev almanız kolaylaşacaktır. Bu konuda faizsiz sistemi ile Gerçek Evim size destek vermektedir.

Kiradan Kurtul Taksitle Ev Sahibi Ol!

Gerçek Evim grup tasarruf planları her ekonomi grubuna göre özel tasarlanmıştır. Gerçek evim danışanlarına özel çekiliş ile daha da erken ev ve araç sahibi olma fırsatı sunar.

Taksitle üstelik sizin belirleyeceğiniz taksitlerle ev sahibi olmak istiyorsanız bunun yöntemi tasarruf finans sistemidir. Gerçek Evim size taksitle ev alma, taksitle araba alma şansını sunuyor.

Gerçek Evi’mden Avantajlı Öneriler

Bütçenize en uygun ödeme yöntemlerini birlikte belirleyelim. Taksitle dilerseniz çekilişli dilerseniz çekilişsiz ev sahibi olmanıza destek verelim.

Online site üzerinden kayıt yaparak size uzmanların ulaşmasını sağlayabilirsiniz. 30 yılı aşkın süredir devam eden sistemden taksitle ev ve araba sahibi olmuş kişilere sosyal medya dahil birçok internet aracı ile ulaşabilirsiniz.

Faiz yüküne gerek yok, Gerçek Evim peşinatsız, faizsiz ve taksitle ev sahibi ve araba sahibi yapıyor.