Denizli Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Türk Kızılayı Denizli Şubesi ile birlikte '10 Dakikanı Ayırarak Hayat Kurtarmak İster misin?' isimli kan bağışı kampanyası düzenledi. 
Kent Konseyi binasında gerçekleştirilen etkinlik kapsamında Gençlik Meclisi gönüllüleri ile Kent Konseyi çatısı altındaki diğer meclislerin gönüllüleri ve Denizli halkı kampanyaya destek verdi. Etkinlikte Gençlik Meclisi gönüllüleri, sadece kan bağışlamakla kalmayarak Kızılay yeleklerini giyip halkı kan bağışına davet etti. 
Gençlik Meclisi Başkanı Ahmet Sezgin, Türk Kızılayı ile birlikte Gençlik Meclisi'nin bu alanda ilk kez çalıştığını belirterek, "Gençlik Meclisi olarak her geçen gün çalışmalarımıza bir yenisini ekliyoruz. Çalışmalarımız dahilinde sosyal sorumluluk penceresinden ayrılmayarak başta bugünün ortağı ve geleceğimizin sahibi gençlerimiz, Denizli ve ülkemiz için hiç durmadan çalışmamız ve yeni projeler, yeni fikirler üretmemiz gerektiğinin farkındayız. Bugün ülkemizde kan bağışı maalesef yeterli düzeyde değil. Bu bilinçle hareket ederek, bir katkı koyma peşindeyiz" dedi.
Kan bağışı kampanyasına bir destek de Kent Konseyi Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar’dan geldi. Çınar kan bağışında bulunduktan sonra, "Vatandaşların acil durumlarda kan ihtiyacını karşılamak üzere ilk müracaat ettikleri yer Türk Kızılayı oluyor. Türk Kızılayı gerekli kan ihtiyacını karşılamak üzere çalışmalarını sürdürüyor. Ümit ediyorum ki bu tür çalışmalarda kurum ve kuruluşlarımızın daha çok destek olması durumunda Türk Kızılayının işi daha da kolaylaşacaktır" dedi. Kan bağışının düşük olduğunu da sözlerine ekleyen Çınar, "Vatandaşlarımızı bu bağış kampanyalarına katılmaya davet ediyorum. Bağışta bulunduğumuz kan birçok hayat kurtaracak, birçok insana şifa olacaktır" diye konuştu.