Denizli Belediyesi'nin daha önce 17-18-19 Mayıs tarihlerinde yapılacağını duyurduğu Gençlik Festivali, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yaşanan terör olayından dolayı Haziran ayına ertelendi.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan yaptığı açıklamada, Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde meydana gelen menfur olayın Türkiye'nin her yerinde derin bir üzüntüye neden olduğunu söyledi. Böyle acıların bir daha yaşanmaması temennisinde bulunan Başkan Zolan, "Ülkemiz, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yaşanan acı olayın derin üzüntüsünü yaşıyor.

İnşallah ülkemizde bir daha böyle acılar yaşamayız. Denizli Belediyesi olarak, daha önce 17-18-19 Mayıs 2013 tarihinde yapılacağını duyurduğumuz Gençlik Festivali'ni, Hatay'da yaşanan menfur olay sebebiyle 16-17-18 Haziran tarihlerine erteledik. Bu vesileyle, Reyhanlı'daki elim olayda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralanan vatandaşlarımızın da bir an önce iyileşip sevdikleriyle birlikte olmasını diliyorum. Allah bu ülkeye bir daha böyle acılar göstermesin" dedi.