HABERDENİZLİ.COM

Denizli İmam Hatip Okulları Mensupları ve Mezunları Derneği (DENİMDER) Başkanı Fatih Işık ve yönetim kurulu üyeleri tarafından başlatılan sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine devam ediliyor. DENİMDER Başkanı Fatih Işık ve yönetim kurulu üyeleri son olarak ta göreve yeni seçilen Cihannüma İl Temsilcisi Isa Soysal ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Toplantıda iki derneğin öğrenciler ve gençlere yönelik sosyal ve sportif faaliyetlerle ilgili ortak projeler üretilmesiyle ilgili fikir birliğine varildi. DENIMDER olarak binlerce üyesi olan çok büyük bir aile olduklarını belirten Başkan Fatih Işık, mezunlarla imam hatip okuluna devam eden öğrencileri ortak projelerde buluşturmaya devam ettiklerini söyledi.

Sivil toplum kuruluşlarının is birliğiyle daha fazla gence ulaşarak sosyal, kültürel ve sportif projeler üretmek istediklerini anlatan Başkan Işık, "Dernek binamızda imam hatip öğrencilerine yönelik guruplar halinde sinema, belgesel izleme, gezi, kitap okumayla ilgili projeler hazırladık. Bunların yanında diğer sivil toplum kuruluşlarıyla güç birliği yapıp daha çok gence ulaşmak. Onların ufkunu açmak. Hayata bakış acılarını değiştirmek istiyoruz. Cihannüma İl Temsilciliğiylede çok faydalı toplantı yaptık. Ortak hazırlayabileceğimiz projelerle ilgili fikir alış verisi yaptık dedi. Cihannüma İl Temsilcisi Isa Soysal da ziyaret için DENIMDER başkanı Fatih Işık ve yönetimine teşekkür etti. DENIMDER le ortak projelerde olmaktan mutluluk duyacaklarını belirten Soysal, Öğrencilere yönelik bizimde çalışmalarımız var. Yeni projeler içinde hazırız. Geleceğimiz olan gençleri ve öğrencilerimizi çok önemsiyoruz. Birlikte çok güzel yeni projeler üreteceğimizden eminim" dedi.

Denizli İmam Hatip Okulları Mensupları ve Mezunları Derneği (DENİMDER) Başkanı Fatih Işık ve yönetim kurulu üyeleri göreve yeni seçilen Cihannüma İl Temsilcisi Isa Soysal ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Toplantıda iki derneğin gençler için ortak projeler üretmesiyle ilgili fikir birliğine varildi.