Aydın’da yaşayan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Nafiye Beritan Baran’dan bir haftadır haber alamayan ailesi, genç kızın hayatından endişe ediyor. 
Adnan Menderes Üniversitesi Aydın Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Bölümü’nde okuyan Nafiye Beritan Baran, 23 Aralık günü, “Okula gidiyorum” diyerek evden çıktı. Akşam olmasına rağmen kızının eve gelmemesi üzerine telaşa kapılan anne Sorgül Baran, eşine haber verdi. Genç kızın cep telefonunun da kapalı olduğunu fark eden aile polise başvurdu.
Baran çifti, kızlarının bulunması için ertesi gün savcılığa başvurdu. Kızlarının okuduğu okula giderek arkadaşlarıyla görüşen aile, Nafiye’nin evden ayrıldığı gün okuluna gelmediğini öğrendi. Bir haftadır Aydın’ı karış karış gezerek kızlarının izini bulmaya çalışan Baran ailesi, Nafiye’nin hayatından endişe etmeye başladı.
Kızından haber alamadığı her saniye yüreğinin parçalandığını söyleyen anne Sorgül Baran, “Sadece kızımın yaşadığını bileyim yeter. Beni bir sefer arasın, 'anne hayattayım' desin sesini duyayım başka bir şey istemiyorum” dedi. 
Nafiye için sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta kampanya başlatan yakınları, Nafiye’yi görenlerin 0536 978 33 07 numaralı telefonu aramalarını istedi.