Denizli’de bir evde başından vurularak öldürülmüş olarak bulunan 27 yaşındaki Ceyda Kayalar’ın cinayet zanlısı yakalandı. 2 saat önce tanıştığı kadını öldürdüğü ileri sürülen katil zanlısı  25 yaşındaki A.K.O, Muğla’nın Fethiye ilçesinde yakalandı. 

Olay geçen hafta sonu Denizli’nin Pamukkale ilçesinde meydana gelmişti. Bir mermer fabrikasında sekreter olarak çalışan Ceyda Kayalar,2  gün önce gece yarısı arkadaşları aracılığıyla çeşitli suçlardan sabıkalı olduğu öğrenilen A.K.O. ile tanıştı. İki ay önce eşinden boşandığı öğrenilen bir çocuk annesi Kayalar, kız arkadaşı A.T., AT.’nin erkek arkadaşı Ş.Ç. ile yeni tanıştığı A.K.O.’nun kaldığı Yunus Emre Mahallesi’ndeki  aparta gitti. Dört arkadaş, birlikte Alkol alıp, eğlendi. Sabaha karşı A.K.O., iddiaya göre, belindeki tabancasını çıkartıp, henüz belirlenemeyen nedenle yeni tanıştığı Kayalar’ın başına diğer arkadaşlarının gözü önünde ateş edip, kaçtı. Olayın şokunu yaşayan A.T ve erkek arkadayı Ş,Ç., polisi ve 112 Acil Servisi arayıp, durumu bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri, yerde kanlar içinde yatan genç kadının yaşamını yitirdiği belirledi. Polisin olayın ardından ifadesine başvurduğu A.T. ve Ş.Ç.’nin, "Birlikte içki içiyorduk, A.K.O., birden tabancasını çıkartıp ateşledi, ne olduğunu biz de anlayamadık" dedikleri öğrenildi. İkili ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, gasp ve yaralama gibi suçlardan sabıkalı A.K.O.’nin yakalanması için çalışma başlatıldığı bildirildi.

Fethiye de yakalandı
Atalar Mahallesi’ndeki bir evde yeni tanıştığı Ceyda Kayalar’ı silahla tek el ateş ederek öldüren A.K.O., daha sonra kayıplara karışmıştı. Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlattı. Katilin yakalanması için özel bir ekip oluşturan ekipler, Denizli’nin tüm giriş ve çıkışlarında aramalar yaptı. Katilin şehir dışına çıktığını belirleyen ekipler, Muğla’nın Fethiye ilçesinde operasyon yaptı. Katil zanlısını yakalayan ekipler, daha sonra Denizli’ye döndü.
Katil zanlısının, sorgusunun ardından adliyeye çıkarılacağı belirtildi.