HABERDENİZLİ.COM

Denizli’de dün yaşanan olay, kadına şiddet olayını bir kez daha gündeme getirdi. İsmini açıklamak istemeyen genç bir kadın, eski erkek arkadaşının kardeşi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan hedefi olmaktan son anda, bir dükkâna sığınarak kurtulduğunu anlatan genç kadın, “saldırganı elinde silahla görünce ben bir arabanın arkasına saklandım. Bu sırada yanımda bir arkadaşım da vardı. Ben bir fırsatını bulup bir dükkana sığındım bu sırada yere düşen arkadaşım,  saldırgan tarafından darp edildi.  Saldırgan bana ulaşamayınca olay yerinden arabasına binerek uzaklaştı.” dedi.

POLİSE HABER VERDİM İFADEMİ ALIP YOLLADILAR

Yaşanan olayın ardından hemen durumu polise bildirdiğini anlatan genç kadın, “ilk önce polis ekipleri geldi.  olay yerinde ateşlenmemiş  bir mermi görünce Olay yeri inceleme ekiplerine haber verdiler. Olay yerindeki incelemenin ardından ifade mi almak üzere beni karakola götürdüler. İfadenin ardından ise ‘gidebilirsin’ dediler. Saldırgan hala dışarıdayken yalnız başıma karakoldan gönderilmem beni tedirgin etti. ” İfadelerini kullandı.

“TEKRAR SALDIRABİLİR”

Karakoldan eve geldiğini saldırganın kendisi için tedit oluşturmaya devam ettiğini belirten genç kadın, “saldırganın  İş yeri ve ev adresi belli olmasına rağmen henüz yakalanmadı. Üstelik aynı gece saldırganın arabasını evimin civarında yine gördüm. Pazartesi günü savcılığa giderek tekrardan suç duyurusunda bulunacağım.” İfadelerini kullandı.

Kadına şiddet olaylarının son bulması için cezaların caydırıcı olması gerektiğini yineleyen genç kadın,  “saldırgan elini kolunu sallaya sallaya geziyor. Bir şeyler yapılması için benim ölmem mi gerekiyor. Kadına şiddet artık son bulsun.” diyerek saldırganın bir an önce yakalanmasını istedi.