Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 'Genç Dostu Belediye Başkanı' ödülüne layık görüldü. 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ulusal Gençlik Parlamentosu'nun 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde gerçekleştirmiş olduğu 'Genç Dostu Adaylar Genç Dostu Kentler' kampanyası kapsamında TBMM 'de grubu bulunan 4 siyasi partiden birer belediye başkanına verilen 'Genç Dostu Belediye Başkanı' ödülüne layık görüldü. İyi niyet sözleşmesini de imzalayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'de çeşitli sosyal sorumluluk projeleri ve gençlere yönelik projeler ile büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.
Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği Başkan Yardımcısı ve Ulusal Gençlik Parlamentosu Danışma Kurulu Üyesi Ayhan Soyfidan ile Ulusal Gençlik Parlamentosu Yürütme Kurulu Üyesi Almes Söylemez Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı makamında ziyaret ederek ödülünü verdi. Denizli'de yaşayan gençlerin gereksinim ve ihtiyaç duydukları herşeyin yapılarak kendilerini geliştirmeleri adına yapılan çalışmaların devam edeceğini kaydeden Başkan Zolan, genç nesillerin daha iyi şartlarda yetişmesini sağlayacaklarını söyledi.
Başkan Zolan,"Denizli'de 10 yıllık hizmet süremiz boyunca gençlerimiz ve çocuklarımız için çeşitli projeleri hayata geçirdik. Bu kapsamda spor salonları, yüzme havuzları, etüt merkezleri, bilgi evleri ve sportif alanları hayata geçirdik. Bunun yanı sıra ödül alan Genç Denizli projemiz ile gençlerin tiyatro, müzik, sinema ve sanat ile ilgili çalışmalarına ışık tutmak ve desteklemek amacıyla ücretsiz kurslar düzenledik. Ulusal gençlik Parlamentosunun düzenlediği 'Genç Dostu Adaylar Genç Dostu Kentler' kampanyası kapsamında iyi niyet sözleşmesi imzalayarak projeye destek verdik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de gençlerimizin gelişmesine yönelik desteklerimiz artarak devam edecektir. Genç Dostu Belediye Başkanı ödülünü almak bana büyük gurur vermiştir" dedi.
Konuşmaların akabinde Ulusal Gençlik Parlamentosu üyeleri tarafından Genç Dostu Belediye Başkanı ödülü Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a takdim edildi.