Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Kulüp üyelerinin, yıl boyunca ürettikleri eserler Merzeci Un Fabrikası'nda sergilenmeye başladı. 
Resim, Fotoğraf, Karikatür ve Hat Sanatı Kulübü üyelerinin ortaya çıkardığı eserlerin yer aldığı Bahar Sergisi’nin açılışına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve Genç Denizli Kulübü üyeleri katıldı. Genç Denizli Kulüpleri Bahar Sergisi’nin Büyükşehir Belediyesi'nin en başarılı sosyal uygulamalarından biri olduğunu kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Genç Denizli projemizle Denizlimizde birçok güzel işlere imza attık. Genç Denizli içerisinde bulunan birçok kulüp gençlerimizin farklı alanlardaki yeteneklerini keşfetmesini sağladı. Genç Denizli bu anlamda bir fırsattır ve Genç Denizli'ye beklediğimizin üzerinde bir talep aldık. Bu talebi karşılamak için de gece gündüz çalışıyoruz. Merzeci Değirmeni'ni de bu imkanları sağlamak için uygun hale getirdik ve gençlerin hizmetine sunduk. Burası Gençlik Merkezi olsun istedik ve şu an iyi ki böyle bir karar vermişiz diyebiliyoruz. Gençlik Merkezi ile ilgili birçok projelerimiz var. Sizin emeğinizle göz nurunuzla hocalarınızın göstermiş olduğu yolda, ışıkta o eserleri ortaya koymak için gayret sarf ettiniz. Sizlerle birlikte ülkemizin Denizlimizin yarını çok daha güzel olsun. Biz gençlerimizin yanındayız ve bunun için bütün imkanlarımızı her zaman seferber edeceğiz. İnşallah bu güzellikler aratarak sürsün istiyoruz” dedi.
Genç Denizli Kulübü üyelerinin daha iyi şatlarda eğitim almalarını sağlamak amacıyla Merzeci Un Değirmenini Gençlik merkezi haline getirdiklerini de ifade eden Başkan Zolan, “Tarihi Merzeci Un Değirmeni bizim değerimizdi. Atalarımızdan kalan bu değer sahipsiz ve yıkık bir durumdaydı. Bizler tarihimize sahip çıkarak bugünlere ve sizlere ulaştırdık. Geçmişimizle, köklerimizle siz gençleri buluşturduk. İstedik ki bu tarihi mekânlar atalarımızdan kalan bu değerler sizlerle yaşasın” açıklamalarında bulundu.
Konuşmaların akabinde serginin açılışını gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eserleri inceleyerek Genç Denizli Kulübü üyeleri ile sohbet etme imkanı buldu.
8 Haziran’a kadar gezilebilecek olan sergide toplam 100 eser ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.