Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Doğa Kulübü, doğa yürüyüşlerine bir yenisini daha ekledi. Daha önce Servergazi, Buldan Süleymanlı Yaylası, Güney Şelalesi, Saklıgöl ve Keloğlan Mağarası gibi kentin doğal güzelliklerine doğa yürüyüşü düzenleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Doğa Kulübü, son olarak üyelerini Bağbaşı Mahallesi'ndeki 1700 metre rakımlı Zeytin Yaylası ile buluşturdu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen ve Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın (GEKA) desteklediği Zeytin Yaylası Turizme Kazandırılıyor projesi kapsamında düzenlenen doğa yürüyüşü Genç Denizli Doğa Kulübü üyelerinin Denizli Büyükşehir Belediyesi önünde buluşmasıyla başladı. Buradan Bağbaşı Kent Ormanı'na araçlarla ulaşan gençlerin yaylaya kadar olan 7 kilometrelik doğa yürüyüşü başladı. Yaklaşık 2 saat süren yürüyüşün ardından yaylaya ulaşan gençler burada bol bol hatıra fotoğrafı çekti.
Genç Denizli Doğa Kulübü üyesi gençlerin bir araya geldiği doğa yürüyüşünde, gençler hem spor yaptı, hem de doğa ile iç içe unutamayacakları bir gün geçirdi. Öte yandan itfaiye ve sağlık görevlileri de herhangi bir aksaklığa karşı yürüyüş boyunca gençlerin yanında yer alarak gerekli güvenlik tedbirlerini aldı.